כתבתי 2 שירים

Beautiful Scar

New member
כתבתי 2 שירים../images/Emo199.gif

יש בי כרגע כלכך הרבה תחשובות ומחשבות. וניסיתי להעביר אותם איכשהו, פשוט כתבתי את זה כרגע. אין להם שמות שיר מספר 1: "בתוך מסדרונות האופל, שם אני מהלכת בשנתי, ודרכי מוסתרת, ואיתי נגרר כל הכאב. לא יכולתי שלא לחוש, ברעד ובעוצמה של אהבתך, מסדרונות ליבך אפלים כסמטה ללא נפש חיים, אך עדין יש בה אור, קטן אבל קסום, גורם לי לרעוד. ותחשותיי נאבדות, איני יודעת במה לאחוז, הקרקע היציבה שעמד עוד לפני שניה מתחת לרגלי נעלמה, אני עפה במקום חסר חיים, חסר תשוקה. לא ידעתי את נאמנותך, אך נשברתי למרגלות התשובה, שבה אני פוחדת להאמין בכך שזה יגמר, ולא יהיה את דמעותי, שיחזירו אותי בחזרה, לחיי איתך" שיר מספר 2: "כאן המלאך אשר שוטט דם, מהלך, וליבו בוכה מבפנים, שקוע, יכולתו לעוף נעלמו, מלאך ללא כנפים, זה אהבה בודדת, הושטתי יד קדימה, לקרב אותו הנה, שלא יפחד, אך ידי לא הגיעה, והנה תחושת אכזבה, המרחק המכאיב מראה לי שאני לבד, האור הלבן שבוהק מהמלאך נחלש, הוא עשה אבל, הוא הזה שכרת לעצמו את הכנפים, להגיע לאהבותו האבודה, ללא יכולת מגע, נאיב, הוא חיפש אותה וליבו זעק אליה, כשגילה שאיננה לא ידע מה לעשות, הו האכזבה" אשמח את תדעתכם^^

Beautiful Scar

New member
ועוד שיר :] ../images/Emo199.gif

"בתוך צלילת המסכה, שבתוכה רגשותיי מחבאות, ניסיתי לצעוק, לשחרר, אך רק דממה יצא מפי, הדם היבש שעל שפתי, הפך למכאיב, טעם מר, ומרות החיים. בתוך ההשתקפות של המראה, מראה את העבר שלי, לא אותי, זיוף ושקר, קור ורעש דומם, הנה אני, חסרת ישוע, כי לא עלי מסתכלים, אלא על אותה ההשתקפות. וצלילי הרפאים וצלילי גן עדן מתערבבים, ותוהו ובוהו נחרץ עלי, בו אני שהויה בעבר, והנה דלת מולי מופיעה, ומפתח בידי, אל העתיד, שבו אני אהיה חופשיה, אבל אז, נתקפתי חרדה, למראות השינוי, להתרחק ממשהו שלא היה אני כבר, הסתגלות חדשה, בודדה."

A N I g M A

New member
המ

הקטע עם השירים שלך הוא שהם נראים יותר כמו מונולוג, או כמו קטע מתוך סיפור. זה בעיקר בגלל המבנה שלהם. שורות שורות, עם פסיקים ונקודות. את צריכה לתת יותר מבנה של אורך. חוץ מזה, יש לך שפה מאד יפה, נראה שזה יוצא ממך בקלות. תמשיכי לכתוב:)

Beautiful Scar

New member
הו^^ ../images/Emo199.gif

כן מונולוג *בדקתי כרגע במילון, האמ האמ* זה פשוט אני מרגישה כאילו אני כותבת את זה על משהו שקרה בחיי. ואני די מוציאה מהם סיפורים. קשה לי יותר לפתוח דיאולוג [יש טיפים? :p] אני עובדת על מבנה של השירים, אני בעיקרון קודם כותבת ואז עוברת על המבנה. ואכן זה יוצא ממני בקלות די רבה^^ אני פשוט זורמת עם זה
אני לא צריכה להתחיל לשבור את הראש או למחוק ולכתוב, כי זה ממש מעצבן ^^ פעם זה קרה לי, אבל הנה זה יוצא ממני לאט לאט
לא נפסיק לכתוווב לא נפסיק לכתוב! הידד
חח.

Beautiful Scar

New member
ועוד שיר :p ../images/Emo199.gif

>: "נשמה זועקת לנשום אויר, דקירות בחזה כאב חודרני, בדידות, בלי יכולת להיפתח, פרח נובל, שרפה מתמשכת, טראומה בלב אנשים, מוות בחיים השוקקים מים אינם קיימים, יובש ושנאה מהומות, חוסר הבנה שכך לא ניפתח, יום יבוא ויאיר לנו אור מהשמים, ובו ירד אלינו כוכב, מלאך אשר יגן עלינו, וישלוט בכוחנו, וזו רק השלייה, אנחנו נבגדים וזועמים, אך מי יקשיב לנו עכשיו, חסרי החיים?"

Beautiful Scar

New member
ועוד שיר :( ../images/Emo199.gif

"שבירת חלום, טשטוש של זיכרון מתוקה ונעימה, היד מלטפת פנים, ואהבה באוויר, מקווה שזה ימשיך לנצח, ולא ישבר באמצע, הקשר הארוך והיפהפה, והנה זה קורה, מנסה שלא לשכוח את אהבתך, מאמינה שהיא עדין קיימת אצלך, כואב לי לראות אותך עם אחרת אך אני לא מוותרת עליך, התאהבתי בך, ועכשיו אני בודדה, אני יודעת שיקח לי זמן להבין, שאתה עוד אינו בשבילי, מלאכי, ועולמי, אלא רק זיכרון מתוק מהעבר" מדובר על הנשיקה הראשונה שלי >: נו אל תסקלו אותי ישלי פשוט קצת הרבה שירים בזמן האחרון =ם

A N I g M A

New member
אני דווקא רואה את השיר אחרת.

"שבירת חלום, טשטוש של זיכרון מתוק ונעים היד מלטפת פנים. אהבה באוויר, מקווה שזה ימשיך לנצח. שלא ישבר באמצע, הקשר הארוך והיפהפה. והנה זה קורה, מנסה שלא לשכוח את אהבתך, מאמינה שהיא עדין קיימת אצלך. כואב לי לראות אותך עם אחרת אך אני לא מוותרת התאהבתי בך, ועכשיו אני בודדה, אני יודעת שיקח לי זמן להבין שאתה עוד אינו בשבילי. מלאכי, עולמי, אלא רק זיכרון מתוק מהעבר. משהו כזה. תפחיתי עם הפסיקים, תנסי להפוך את התחושות שלך למשהו פחות גלוי, למילים פחות ברורות.

Dark Spike

New member
את מתייחסת לצורת הטקסט יותר מאשר

לתוכן הטקסט. השירים ממש יפים, מראים על כישרון כתיבה ורואים שזה יצא מהלב. אני ממליץ לך לפתח את זה ולקרוא קצת שירה.

Beautiful Scar

New member
תודה ../images/Emo9.gif ../images/Emo199.gif

אבל צריך לעבוד על צורת הטקסט גם ^^ תודה כתבתי אותם ממש בשניות, זה פשוט זרמו לי האצבעות לאן לכתוב. [כן כתבתי אותם במחשב] ובאמת הם יותר סיפורים על קצת מהחוויות שלי :0 אם חושבים על זה. יש המלצות לקריאה? ^^ אני דווקא אוהבת כתיבה נועזת וגאה שיש בה את היכולת לעלות חיוך בפניו של מישהו ^^ כמו שהמילים של איירון עושים לי ככה חח.
חפרתי :p

Beautiful Scar

New member
אבל אבל אני אוהבת פסיקים ;; ../images/Emo199.gif

................,,,,,,,,,,,,,,,,,,!!!! פסיקים זה דבר נפלא
העיקרון הוא, המילים, לא הפסיקים. אני אנסה לקרוא עוד שירה, להבין את התחושות ולתת הכל לזרום ולא לעצור את זה עם הפסיקים :| סבבה. :] אבל אני עדין אוהבת פסיקים!! זה מאפיין אותי :| אני פשוט זורמת עם הפסיקים. אבל אקשיב לעצתך, והיא דיי מצליחה לי
יאפי יאי.

Beautiful Scar

New member
...../images/Emo199.gif

שקט, שבירת קרח. לב הכבול בשרשראות, ושלוותי אינה קיימת עוד. סיפור של הרפתקאות. חושך של אהבות. אהבה עיוורת, מגששת באפלה. אהבה עיוורת, אינה טהורה. חיפשתי אותך באפלה, המפתח אל ליבי, נפל עמוק בתוך התהום. רשרוש של פגיעה, באדמה. ידי מושטת אליה, אך אינה מגיעה. והנה הוא, עומד במרחק מספר צעדים, מנסה להרחיק אותי מסם המוות, הנה הוא, אשר חושב שזה לא יגיע רחוק, ואשר תקוותו היתה חזקה. חיפשתי אותך באפלה, המפתח אל ליבי, נפל עמוק בתוך התהום. רשרוש של פגיעה, באדמה. ידי מושטת אליה, אך אינה מגיעה. והנה כאן על חוף הים הוא לצידה והיא לצידו. עקבות על המים, העוקבים אחר האושר. שלא ישכח ורק ינצור לנצח. והנה כאן, בליל האהבה, והנה כאן, מתחת כיפת השמים הגדולה. והלב שכבר אינו מוקף בשרשראות. נפתח אליו. הלב שכבר אינו כאוב. משוחרר כמלאך =)

למעלה