כתבתי שיר...

כתבתי שיר...

אנשים, אחרי ימים אחרונים של שמיעה נונסטופ כתבתי שיר... הבעייה היא שזה שיר שלא ממש מדבר עליי (יש בו התאבדות ושנאה והכל...) זה שיר שנבע מכל השירים של אביב, אבל אני מתבייש להציג אותו... דרך אגב-אתם יודעים, שנה הבאה אני עובר בית ספר פניימיה כלומר אני עובר ללבים אבל לא שנה הבאה כנראה אבל הבית ספר של להבים הוא גם פניימיה אז אני יהיה בפנימיה בנתיים כי אני רוצה כבר להיות בשכבה ובבית ספר הטוב הזה (ככה שמעתי שהוא) ואני שמח גם בגלל שאני שונא את "החברים" שלי בבית ספר הזה...ילדים צבועים, דוחים, מגעילים.... אז בשיר שכתבתי כתוב שאני שונא ת´חברים וזה הדבר הכמעט יחיד נכון (יש עוד כמה דברים נכונים על המצב והכל) שהוא נכון! החברים שלי-תיאור מאוד קטן עליהם (כי הם יותר גרועים...) מהשיר "הכי קרוב לבד"- החברים האלה לקחת הם יודעים וכשצריך לתת פתאום נעלמים! בעעעעע! טיפשים! אני מקווה ובטוח שלבית ספר שאני עובר אליו יהיו לי חברים יותר טובים....!!! (איזה כיף לשפוך את הלב...) יש עוד מישהו ששונא את החברים שלו, שצריכים אותו רק בשביל שיעורים ולימודים....ואחרי זה הם מתנהגים אלייך מגעיל? תשכפו ת´לב אנשים...זה נותן יותר כוח!

תיקון...

לא את כל החברים שלי אני שונא! בוא נלבן את העיניינים-יש כמה חברים שלי שחושבים שהם חברים שלי אבל אני שונא אותם, הם נצלנים ותבועים ומגעילים אבל יש לי המון חברים שאני חולה עליהם, מקסימים! ומה שרציתי להגיד שאני שמח ששנה הבאה שאני עובר לפניימיה (ובעוד שנה אני יעבור ללהבים), אני כבר לא יראה אותם, כי הם (!!!) פסולת רעילה, הזבל של האלף הנוכחית....! הם שיחקו אותה חברים, עד שגילתי את הפרצוף האמיתי שלהם...!!!! בקיצור, האכזבה פגעה בי....מישהו מכיר מקרה דומה?

כלומר...

תבועים=צבועים הם בטח לא רוצים להיות חברים שלי עובדה אנחנו כבר לא בקשר, הם ניצלו אותי מבחינת שיעורים והעתקות במבחנים... כאילו זה לא הקטע אלא שהם שיחקו אותה חברים, ולאו דווקא העתקות סתם דברים... למשל אחד שכל השנה וגם עכשיו קורא לי הומו כי אני תלמיד טוב (ראיתם איזו רמה?) וגם כי אני בצופים אבל כשהוא רוצה משהו הוא קורא לי אח שלי וגבר והכל...... דיי זה מגעיל אותי! מה אתם אומרים?

זיגוטה

New member
רונייייייייייייייייי!?!?!?!??!?!?

אהובתי?@???!?!!?!?!?!? את פה??!?!?!?!??!?!?! (הלוואי הלוואי הלוואי הללוואי!)

בעעעעעע

מצטערת זה היה שבתלא יכלתי לכתוב הרבה זמנ.. בעעע יכאל האיסיקיו שלי סגור עכשיו אז אמ בא לכ תוסיפ אתה אותי..143539175 וממש אינ לי שמנ להיות פה הרבה אז השיר שלכ למעלה מדהימ.. וליאור וקרנ אישתי מצטערת שהתנתקתי ..נתקע האייציק ואינ לי זמנ לחזור אליו עכשיו..אולי מחר בצהרימ אני יתחבר..בעעעע וגמ המחשב שלי נראה לי עומד למות לו.. בעעעעעעע בעעע בעעעע קרנ אני אוהבת אותככככ..מצטערתתת ://// אופפפ ואלמוג בובה אני כבר ידבר איתכ..ולולה אני ממששש חייבת לדבר איתככככ בקשר למה ששאלת אותי.. ואני אוהבת אותכממ מצטערת שאני כזאתי.. :/ בעעע

VengaGirl

New member
בובה שלי!!!!!!!!!

את חייבת לכתוב שאת מתחברת!!!! אני משתגעת כאן ואת לא אומרת מילה?!?!?! דברי איתי כמה שיותר מהר!! לאב יו...

למעלה