כתבתי שיר אהבה חדש

כתבתי שיר אהבה חדש

שיר אהבה לאביתר: מה יקרה? /דריה פלג נפגשנו כאילו כזה במקרה, לא האמנתי שאצלי זה יקרה. למרות שלבשתי את המכנסיים הפוך, התעקשת ללבוש על עצמך חצי חיוך. נדמה לי שהיה זה יום רביעי, יום, אולי חצי יום, מעט סגרירי אבל לי לא היה ביכלל איכפת, כי אתה זרקת עלי וואחד מבט קבענו ליום רביעי, שיהייה, אבל מה יקרה אם יום רביעי לא יקרה? אולי מישהו יחליט להוריד אותו מהלוח, מישהו שנגיד על ראשו יפול איזה תפוח, אז נישאר עם ששה ימים בשבוע, ולא ישאר זמן לחשוב על הכי גרוע, כי מה יקרה אם יום רביעי לא יקרה, אני אותך לעולם לא אראה??

ואם ביום רביעי לא בא לי ../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

ורק לידיעה בכלל ולא ביכלל

Dark chocolate

New member
חלש דריה.. חלש..

והגרסה המחודשת - מה יקרה, יא כאפות!? ביצוע: דריה פלג, שיפשיף, מאי, עדי, סאבלימינל והצל מילים ולחן: מיכל מאי - שיו יא כאפות! מה נסגר? אתה אולי רוצה על הפנים עיסת נייר? אני לא יוצאת עם בנים שהם פאתט!!1 אז קח את הפקק, תסגור את הבקבוק, תחזיר לארון המשקאות ותצא מההזייה שיש לך חברה, יא כאפות! *קוטעים את המוזיקה* *סאב והצל נכנסים ואחריהם שיפשיף שצורחת "סאב תעשה לי ילד!!11* "טוב חבר'ה, באנו לעשות פה קצת סדר, יו יו יו. דריה, אנחנו הולכים לעשות לך מייק אובר, סוף!". אומר סאבלימינל, הצל חושד. שניהם לוקחים את דריה שנרדמה על הפסנתר, מאי בשוק. -"איזה סדר בדיוק? הרי לא באתם לשיר ולשמח נפש??? מה תעשו עם דריה? אני שרוי במרה שחורה@!1" "תשמע יורי.." "ררררררררררועי! כמה פעמים אני צריך להגיד לכם?! רועי!!!!!!" -"רועי..
אנחנו פה לעשות ראפ, ללמד את דריה קצת היפ-הופ. בואי מותק, תראי להם איך לומדים מהגדולים
" דריה נכנסת בשיער פזור, בגדים שגדולים עליה ב-20 מידות[טרנינג אפור של ראפרים], גורמטים וכובע עם כיתוב של NY. "*האהאהאהצחוקמתגלגל*שלום לכם. אני שרה על הדבר הקסום שנקרא אהבה.. ועכשיו תשמעו ממני סגנון חדשני, מהוקצע, חביב, נפלא- -"טוב חאלאס דריה, אין לי זמן.. אני צריך לחתום על חזיות" מתריס הצל. אוקיי.. Yo, yo, yo! ביום הראשון של הסתיו.. Let's make some noise!!!!!11 *מחליפים למנגינה של Sexyback* אני ממש רוצה את באביתר אבל הוא רק נושך לי את הכר קונה לי את הג'ינס הכי יקר.. ויורי מתעקש שהוא צבר...
[Bridge] מתוק שלי You see this shackles? Baby I'm your slave כ"כ קשה לראות אותך ב-grave (בן 80 אחרי הכל) אתה זקן וגם קצת misbehave.. *האהאהא* *כפיים מהקהל**פלאשים** (
עד כאן זיבולי השכל שלי. תודה למי שקרא. הלכתי לקחת ריטלין, עמכם הסליחה.)

limors2

Well-known member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחח די את מלכה../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif

זה פשוט טווווווווב א-ל תקחי ריטלין%$&^%*^&)$ זה טוב ככה

Nimrod121

New member
מיכל את כ"כ קצוות.

את פשט שליטעעע מבחינת יוצרת. כפרוט עלייך, תכתבי עוד מערכונים. ודריה, את נעשת חלשה משיר לשיר. את השיר הראשון שנכנס לגלגל"צ היה סביר. השאר גרועים, לכי תלמדי מקרן!

Nimrod121

New member
../images/Emo3.gif

פשט=פשוט. (את) השיר הראשון שנכנס לגלגל"צ היה סביר.

OpenYourEyes

New member
וואו

חחחחחחחחחח איזה מאMMת! פ33ות! את באמת בת 14? לא ברצינות את ממש מוכשרת! וזה שאת שונאת פאקצות בדם גורם לי להעריך אותך אפילו יותר

LEEkm

New member
מלבבXD../images/Emo151.gif

תכתבי לי אחד
קוראים לי גב' קילומטר
XD

בטח../images/Emo192.gif

אם יום אחד אלך לי לאיבוד ואגלה ששכתי להביא כיבוד, אצטרך לצעוד לבד בלי מפה, אבל זו ביכלל לא בעיה. כי לגב' קילומטר אתקשר, והיא תסביר בלי להתברבר, שפשוט צריך את הדלת לפתוח, ואז לרחוב החוצה לברוח!!!

למעלה