כתבתי פיק

Digi Lista

New member
יודעת בהחלט../images/Emo13.gif

אבל איך לקרוא לזה?לפצל את הפרקים(לא קראתי עדיין,רק את ההתחלה בינתיים...טוב,כתבת את ההודעה רק לפני כמה דקות...*ממשיכה לקרוא*)יש תמונה מסוימת שאתה רוצה לצרף?

ובטפשותי הקפצתי עוד שני שרשורים

וכרגע הסיכוי שיראו את הפיק שלי הוא אפסי בגלל שני השרשורים הענקיים שמעליו (מעניין מי הקפיץ אותם לשם). אז אני מקפיץ.

אלונה X

New member
עוד 2?!

-_-; רק בבקשה תשים לפי פרקים... לקח לי 30 דקות מחוסר סבלנות ליקרוא את זה.....

מה זאת אומרת "תשים לפי פרקים"?

ברור שעכשיו אני אשים את 2 ולא את 3, אם לזה התכוונת. ולמה חוץ ממך ומליסטה אף-אחד לא מגיב?

אני מקפיץ

ואני מצטער לומר שכפי הנראה אני לא אפרסם את פרקים 2 ו-3 עקב חוסר ההתעניינות של חברי הפורום (חוץ משתיים, אבל אני לא הולך לפרסם פיק בשביל שתי קוראות). סורי.

אלונה X

New member
-_-;

היתלהבת... זה כבר היה מוגזם! מה לעשות שלא כלום חורשים על המחשב כמוני? ואני כותבת את זה מהרכבת לחיפה (מחשב נייד שהשאלתי)...

אבל לעומת זאת

אני רואה שהשרשור עם המשפט מתעדכן, ויאנה כאן בפורום, והפיק פורסם כבר אתמול. אז מה קורה?

אממ..

מילי-צ'אן,כבר הגבתי לך באייסי..נו טוב,זה אחלה של סיפור!ואתה יודע את זה ^-^ עכשיו תפרסם את שאר הפרקיםם

Digi Lista

New member
...

לא צריך לקחת ללב שלא מגיבים,אני כבר התרגלתי
... אני אכניס את זה למאמרים,רק איך קוראים לזה?

לוידע עדיין, אני אחשוב על שם ותמונה

בכל אופן, אני לא אהיה מניאק ורק בגלל שכמה אנשים לא קוראים את זה אני אהרוס לאחרים. אז הנה הפרק השני ותודה רבה רבה רבה גדולה גדולה גדולה לחופית-צ'אן שכתבה את הקטע עם יולי, המבוך וסמל הכנות, למרות שקצת ערכתי אותו, אבל לא נורא, היא עדיין הצילה אותי. נ.ב. בא לי לחנוק את יובל

Digi Lista

New member
למה לחנוק את יובל???

הוא דווקא אחלה בנאדם ואחלה חבר פורום,למה לחנוק אותו?(תמיד אפשר להיות מתוכחמים ולנדב חצאי תפוחים עם מה שלא נמצא שם אחרי שזוג התולעים עזבו
),למה לחנוק?למה באלימות?מה עשה הבנאדם?

Digi Lista

New member
טוב.קלטתי אותך.

מסוג הדברים שהפורום המוני מידיי כדי לפרט. בסדר. קיבלתי. לא יודעת על מה מדובר אבל אני אשמח לעזור בכול דרך,אם יובל רק יבקש

טיקיי

New member
אבל גם הוא לא יודע על מה מדובר.

והוא מזכיר לי כל פעם מחדש, למה לא סיפרתי לו.

למעלה