כתבתי פה כבר

YcNp1

New member
כתבתי פה כבר

מס' פעמים אולם אני עדיין מרגיש אבוד. יש לי את הספר של ליהי יריב לאור אבל כמו שאמרתי קשה לדעת ממנו איך כותבים את הסימנים בסינית ואיך הוגים את הסימנים השונים. נכנסתי לאתר שהמלצתם עליו ChinesePod אבל לא הבנתי ממנו כלום. אני נמצא ברמה של מתחילים אבל כל מה שאני רואה זה עמוד שלם של "מאמרים" שלא כתוב בהם שום דבר מיוחד. בבקשה עיזרו לי. אני מאוד רוצה ללמוד סינית אבל מרגיש אבוד. תודה.

GnomeBubble

New member
בסין יש הרבה ספרי תרגול באנגלית שמלמדים

אותך את הסימניות אחת-אחת, כולל הדגמה מלאה (בתרשימים) של סדר הכתיבה. הם גם מכילים דיאלוגים פשוטים שקל מאוד להתחיל ללמוד את השפה איתם. הבעיה היחידה היא שאני לפחות לא מצאתי דיסקים עם הדיאלוגים המוקלטים - רק קלטות. זה הרי ידוע בסין שמדינות המערב מפגרות טכנולוגית, ולכן בעוד שספרי לימוד האנגלית לסינים באים עם דיסקים של MP3ים, המערבים הלא-מתורבתים נאלצים להסתפק בקלטות טייפ. זה קצת מציק, אבל אם אתה יכול למצוא איפהשהו איזה טייפ בחפירה הארכאולוגית הקרובה לביתך, אולי זה בכל זאת יהיה שימושי.
בכל מקרה, אני לא יודע איפה מוצאים את הספרים האלה בארץ. אולי בחנויות הספרים של האוניברסיטאות תוכל לקנות ספר כזה.

YcNp1

New member
אני לא אסע לסין בזמן הקרוב

לכן, יש איזשהו ספר שאתה יכול להמליץ לי עליו או אתר אינטרנט שמלמד את הסימניות אחת אחת? אני שוב מוצ את עצמי אבוד כי אני לא יודע מאיפה להתחיל. מישהו יכול לעזור לי איך להתחיל? תודה.

YcNp1

New member
נכנסתי לאתר הזה כמה פעמים

אבל לא ראיתי שום דבר מיוחד. רק אוסף של סימנים שאני לא מבין מהם כלום. אין אנימציות או קווים שמנחים אותי איך לכתוב. מה לגבי דקדוק? תודה.

mingbai

New member
אל תרגיש אבוד

הי גם אני התחלתי ללמוד סינית לבד בזמנו. אני חושבת שזה כמעט בלתי אפשרי להתחיל מבלי שמישהו עוזר לך עם ההגייה, כתיבת הסימניות והסברת אופן החיפוש במילון. אני הייתי לוקחת מורה לפחות להתחלה ואז זו לא בעיה להמשיך לבד אם יש לך משמעת עצמית גבוהה. אפילו תשאל בפורום- אולי מישהו יסכים ללמד אותך בהתחלה (לא אני- לצערי אני עדיין לא ברמה ללמד). אני לא חושבת שבאמת אפשר להתחיל ללמוד דרך האתרים באינטרנט, הגיע הזמן שמישהו פה יקים אתר כמו שצריך (ושלא ישכח למי הוא חב את תודתו..), גנום? בכל מקרה בהצלחה.

GnomeBubble

New member
אם היה לי זמן...

וידע. וכמובן כסף (זה לא קשור, אבל תמיד טוב). הייתי זורק את הכפפה על סשה, אבל הוא יתעצבן כשהוא יחזור

GnomeBubble

New member
הספר שלי יש לא כל-כך משהו

הוא נקרא Elementary Chinese Readers אבל נראה לי שהוא נכתב לפני 30 שנה. יש בו כל מיני ביקורים למפעל ושיחות עם "החבר וואנג".
נראה לי שיש לאנשים כאן המלצות טובות יותר.

smile2life

New member
../images/Emo207.gifמחפש שותפ\ה לתרגול קנטונזית

מחפש שותף או שותפה מהמרכז ללימוד עצמי ותרגול קנטונזית ואולי בעתיד גם מנדרינית.

למעלה