כתבתי מייל תלונה לאלמה מרקט

דורי 1981

Well-known member
פרסמתי כאן בעבר שהם דורשים להפקיד את התיקים בקופה. בדקתי בקופיילוט (תכנת CHAT GPT של מייקרוסופט). לפי מה שרשום, חוקית מותר להם אבל עלולה להיות פגיעה ברכוש (שיגנבו מהתיק שלי, על ידי לקוחות או העובדים עצמם). היום פניתי אליהם והצעתי להם להקים פינת אחסון או חדר אחסון לתיקים. מעניין מה ישיבו לי.

DANIAVNI

Well-known member
פרסמתי כאן בעבר שהם דורשים להפקיד את התיקים בקופה. בדקתי בקופיילוט (תכנת CHAT GPT של מייקרוסופט). לפי מה שרשום, חוקית מותר להם אבל עלולה להיות פגיעה ברכוש (שיגנבו מהתיק שלי, על ידי לקוחות או העובדים עצמם). היום פניתי אליהם והצעתי להם להקים פינת אחסון או חדר אחסון לתיקים. מעניין מה ישיבו לי.
באיזה סופרים אסור להיכנס תיקים

רכות מפנקת

Well-known member
לא רק הם דורשים. אני כבר לפני 10 שנים חשבתי על זה. ואם יגנבו משהו מהתיק? יש גם סופרים שלא מרשים להיכנס עם עגלת שוק, גם אם היא עלתה 3 ספרות כמה מאות שקלים. להשאיר בחוץ. אלא אם יש היכרות עם השומר או עושים לך טובה - אז היא תהיה ליד השומר, וגם אז כל מי שרוצה יכול בטבעיות לגשת ולקחת אותה כאילו הייתה שלו, השומר לא זוכר מבין עשרות העגלות מי של מי. אז מה נעשה נקנה עגלת שוק כל פעם בכמה? מה הכי זול ב 2025? עגלה ב 80-100 שקל? זה לא כסף שכואב אם העגלה תגנב? כואב. וכל הקניות הלכו אין עגלה - צריך להזמין מונית.
והסופרים שלא מסכימים להכניס שקים (שהם עצמם מוכרים) כי הוא אטום ולא ניתן לראות אם גנבת בפנים משהו.
כל המטרה שלהם שיקחו עגלת סופר גדולה וכך מתפתים לקנות הרבה כי הרוב לא יקחו עגלת סופר בשביל 2-3-5 מוצרים.

דורי 1981

Well-known member
נציגה שלהם חזרה אליי והודיעה לי שהם מסירים את הדרישה להפקיד תיקים בקופות.

רוב הזמן נח

Well-known member
בכל סופר אסור להיכנס, אפילו עם עגלות כאלה שאי אפשר לראות מה יש בשק שלהם.
כי יש גנבות. ולסופרים היום אין קבט מקומי שתפקידו להסתובב בסניף/ להביט במצלמות בחי, בשביל לתפוס גנבות, כמו שהיה פעם.

נראה לי שזה בגלל שאולי היו נגדם תביעות של הלכאורה מי שגנב, והם הבינו שזה לא משתלם להם.
כמו שבאח הגדול הבינו שלמרות החוזה, עדיף להם לתת למתמודד שרוצה לפרוש, לצאת בקלות ולא להקשות עליו ולאיים עליו שבגלל שהוא קשור בחוזה הם יתבעו אותו, כי בסוף יצא שהמתמודדים שנשארו תבעו את האח הגדול.

למעלה