כתבתי מאמר

נשבעת לכם שרציתי לקרוא את המאמר הזה

אין לי שמץ ספק, אני ממש בטוחה שהנושא הנדון חשוב מאד לאיכות חיינו, לאינטילגנציה הרגשית שאנחנו כלכך טורחים לפתח כאן בפורום, ואני אשאר עם חורים ענקיים בהשכלה אם לא אפנים כל תו ותג. אבל כשאני פותחת את ההודעה נהיהה לי חושך. מסך שחור. אני מגלגלת את המסך למטה ועוד למטה וזה נמשך.... עוד ועוד... מתי הוא נושם...? אני לא מסוגלת לקרוא הודעות שלא רואים לפעמים קצת רווחי אור באמצע. איזה מרווחון קטן בין פסקה לפסקה.. וככה נותרתי בעליבותי ושוב לא יהיה לי מושג על מה מדברים כאן.

אל יאוש ../images/Emo13.gif

תציצי פה

טוב, קראתי בכל זאת

(את המאמר המתוקן של נוAה) ולהלן תגובתי: לא מצחיק, לא משעשע, לא מעלה גיחוך. לא מעביר מסר ברור או הגיוני פרט לעובדה שהבחור מעוניין שמישהי תבלע לו. מנסה להעצים את חשיבות השפיך. הוא אמנם הכרחי להקמת דור המשך, אבל בכל זאת - כולה שפיך, לא נקטר. הקטע על האומנות מיותר. סתם נסיון להאריך את הקטע וממש לא היה מקום לקישורים לאתרי סקס - יותר נמוך מזה אי אפשר לרדת. הומור רדוד בנושא השואה, גויים (מה הקשר לדם מצות??? אם כבר אולי התכוון לדם גויים שאיתו מכינים מצות..) וגזר דין מוות. מה הקשר??? יש עוד אבל נמאס לי וגם עלתה בי מחשבה... מי אני בכלל שאעביר ביקורת עליו?? רצה לכתוב? כב. רצה לפרסם? פרסם. שיבושם לו.

נתחיל בקידום השיוויון בין המינים

הרי תחשבו על זה ככה, כשגבר יורד לבדוק לה את האינסטלציה, לרוב היא כבר רטובה ומלאה מיצים בערך בכמות של פריגת ממוצע (עם או בלי הזבל הצף?!). עכשיו מדוע ולמה שאנו בני המין החזק ניאלץ לבלוע את כבודנו (תרתי...) ולא לקבל תמורה מלאה למאמצינו?! אל תשכחו שאצלנו מאמץ זה יארך מספר בעוד אצלכן זה יסתכם בשתי שניות של פחד...

Miss strawberry

New member
לבלוע או לא לבלוע זו השאלה ../images/Emo185.gif

אני תמיד דוגלת בספונטניות אם בא לי לבלוע אחלה אם לא אז פשוט לא וכל דיון עם בן זוגי לזיון בנושא זה רק מרגיז אותי. ואני תמיד אומרת שזה לא שוקו וגם לא רום קרמל וכשיבוא לי אני אעשה את זה לבד. לא נגעלת פשוט לא טעים לי ולא אננס ולא קינמון ממש לא הוסיפו המון. הדרך הכי אלגנטית שבן זוג אהוב ירד מהסיפור היא פשוט לבלוע חלק וחלק להשאיר בחלל הפה ולעלות למעלה לנשיקה עסיסית וסוערת בפעם הבאה אני כמעט בטוחה שהוא יזהיר מתי הוא גומר כדי לא לחוות את החוויה המדהימה שעבר
עד שלא תפלטו ליקר תות אני לא בולעת!!!

Miss strawberry

New member
גל אני מאוד מאוד ביישנית - אבל אני

מאמינה שלאט לאט אני אחליט לחשוף כל מיני אברים בנתיים אני משתדלת

לורן29

New member
חחחחחחחחחחח-גדולה!

אבל פה אין צנזורה כפרה! חוצמיזה ששכחת-את התמונה המצונזרת הזו כבר שלחת בגירסה המלאה

למעלה