כתבתי לה

גיל גיל

New member
קאיוש!!!

תגידי, שושונית? גם קאיה אורגינל תגיע? מה דעתך? קחי אותה לאיזה טיולון?

Kaya

New member
איזו שאלה ../images/Emo35.gif ברור שהיא תהיה!

ציחצחתי אותה לכבודכם !! (טוב, גם ככה היא היתה זקוקה למקלחת הגונה.. ה-!@#%#$@%!) אוטוטו אנחנו נפגשים !!!
בריצות לשירותים וחזרה, אני.

לא מפחד מאבא!

אבל, כל מה שתגידי, אמא! וחוץ מזה אני אוהב את אחותי, בגלל זה אני מציק לה!

Mאיה

New member
אמא אבודה שלי!!!

כמה טוב לחזור הבייתה... תגידי,אמא, את אוהבת אותי?? כי אם כן, למה זנחת אותי?? למה?? ככה באיזה שירותים(00) ציבוריים? עכשיו את משחקת אותה אמא שלי?? עכשיו?? נו, בטח, עכשיו שהוריי המאמצים(הנפלאים, אגב!) נפטרו(תהיה מנוחתם עדן) והותירו לי את כל הונם(ביליארדרים) עכשיו את משחקת אותה אמא שלי? עכשיו נזכרת בי?? את יכולה לשכוח ממני... אני כאן לביקור אחים, לא הורים!! דויד, אחי היקר, בוא ככה כמו שאתה...הזמנתי לנו כרטיסים לחופשה בהוואי. לא, אתה לא צריך מזוודה, לא אתה גם לא צריך להודיע בעבודה. הכל מסודר(קשרים!)...יאללה בוא, המטוס הפרטי מחכה רק לנו, הולכים להשיב לעצמנו את כל השנים בהם לא הכרנו(והכללללללל באשמת ההורים!)...יאללה אתה בא? בגדים נקנה שם...מה שתצטרך! כסף לא חסר! Mאיה( האחות המדהימה!
)

הלו??????

מי זה??? לא, לא.. היא לא בבית.. מה איפה?? היא.. ביפפפפפפפפפפפפפ -השתגעתי קצת- שני.

Kaya

New member
כסף $$$$$$$$$ ?????

מתוקה שלי, יפה שלי, אני כל כך מצטערת שזנחתי אותך ככה... ב´קשה סלחי לי...........
כסף לא מעניין אותי כלל
ואני פה בשבילך....באמת... תראי איך אחיך דויד גדל וצמח, מה, לא עשיתי עבודה טובה??? מה מטוס פרטי ? הוואי ??????? השתגעת ?????? לא סידרת עוד את החדר שלך !!!!! אהה... סליחה, נו, אני מצטערת ששוב התפרצתי ככה.....
אני גם יכולה לבוא ?!?!?!?! Pleassssssss אני אהיה ילדה טובה...אה.. אמא טובה... ולגבי השרותים (00) תשמעי.... בדיוק נכנס איזה בחור...ואת יודעת.. התחלנו לדבר, קישקנו על דה והא ו... מה אני אעשה.. פשוט שכחתי ממך, נו קורה, את לא מבינה, מה את לא בגיל ההתבגרות עכשיו? תגידי תודה - בזכות הבחור הזה הגיע אחיך דויד לעולם....
נסגרת דלת.... נפתח חלון
תגידי - הצמח הזה שמצאתי אצלך בחדר..... יש לו ריח מוזר....
ועוד מאשימים את ההורים, נו, הנוער של היום....

Mאיה

New member
אמא....

למה העיניים שלך גדולות???($$$)(בסגנון שאלת כיפה אדומה...) הצמח הזה..זה לא אני- זה דויד, הילד המועדף שלך! אגב, אמא, עם מי היית כשילדת אותי...זה בטח לא היה עם אבא בן... וגם לא עם השכן, שכונת סטייליסטים. עם מי זה היה והיכן! אני דורשת הסברים! Mאיה.(מפשפשת בעבר)

Kaya

New member
ילדתי.......

העיניים שלי גדולות כי אני מאושרת לראות אותך...(ואת ה-$$$$ שאת מביאה איתך...) טוב, הגיע רגע האמת....... היום היה יום שבת, הייתי נערה מתבגרת עם תינוקת בת חודשיים... לא קל.. מאוד לא קל... חיפשתי נחמה (לא את נחמה, היא בדיוק היתה באמצע שחי, שפם ורגליים..) טיילתי ברחובות, ערירית וגלמודה... מצאתי את עצמי בים (חוף מציצים..) השמש זרקה לי קרניים אולטרה סגוליות, המים הסריחו מדגים, הערסים שהיו שם, אוי.... רק המחשבה עליהם... עשיתי הכל כדי שיתרחקו ממני, אך לפתע ראיתי את אבא שלך!!!!! כן !! אבא שלך!!! שנה לא ראיתי אותו ולפתע - הוואחש הזה משחק מטקות בחוף מציצים !! ימבה בחורות סביבו (כן, הוא היה חתיך בזמנו...) ואני... רק אני... עם תוספת של לא מעט קילוגרמים (תהיי לי בריאה..) חולצה מעופשת, ג´ינס קרועים ונעלי אדידס... הוא ראה אותי.. נסיתי להסיט מבט אך לא יכולתי....ידעתי שהוא ירצה לראות אותך.... דיברנו מעט - שלום-שלום...ואז... כן, בדיוק אז... הייתי צריכה לשרותים... (מהסביח של הבוקר..) לקחתי אותך והלכנו לשירותים, איך שיצאתי ראיתי שהוא מחכה לי בכניסה.. מתוק שכמוהו... ואז זה קרה..... כן...כן.... ילדתי !!!!!!!! דויד הוא אחיך הביולוגי !!!!!!!!!!! הלכנו יחד מחובקים ושכחתי ממך בכלל !!! אין לך מושג איזה חתיך הוא היה !!! ג´ון טרבולטה!! יורם גאון !!! איב מונטאן!!! כולם קטנים לידו !! ואז הוא עזב אותי שוב... הייתי בדיכאון נוראי...... חברה סיפרה לי על איזה מקום נחמד בו גורמים לך להרגיש טוב(!) החלטתי לקחת צ´אנס.... הגענו לקפה של שמחה (עוד לפני ימי האינטרנט..) ישבו שם כמה בחורים אחד קוראים אותו גילגיל, שהסבלנות אצלו היא מילת המפתח... השני היה איזה בחור מופנם...אך היה בו משהו... הוא הקרין כמויות אדירות של אהבה כלפי חוץ... וכל הזמן התעסק עם הכפיות של שמחה.... האמת - שמתי עין על הג´ינג´י החמוד - אבל נחמה סיפרה לי שהוא מתחתן... אז אמרתי יאללה - נלך על השני, הוא בדיוק התחיל ללמוד משהו... ברוס-לי משהו...קונגו משהו... לא יודעת... בכל אופן הוא נשמע כאילו הוא מה-זה מת על זה...אז אמרתי יאללה, אם יש לו מסירות כל כך לאהוב משהו אולי הוא יעשה משהו טוב עם הילד שבבטן.... אז זה הסיפור... השאלה עכשיו היא איך אני מספרת לאבא בנצ´וק את האמת ?!?!?!? אולי נפגש היום כולנו - את, דויד, אבא בנצ´וק ואני בגינת שינקין?? לפני שאתם ממריאים להוואי - ואז נספר לו ביחד ונראה איך הוא יגיב.... (רק שלא יכסח לי ת´צורה..)
אני.

Mאיה

New member
מערכת של שקרים...

יאללה, את מוטרפת...בטח נספר לו- בטחחחחחח!!!! אני ודוידושק´ה ניסע להוואי...ואת, את אישפוז דחוף באברבנל. ותאמיני לי, הרגע מתקרב...ולשם כך אקנה לך במתנה...מתנה בודדה שתזכי לה! חלוק לבן עם ציורי פרפרים...כך, לא יהיה לך סיכוי להשתחרר מבית משוגעים... כי איזה אישה לובשת כותונת עם פרפרים? חלוק עם פרפרים...(ממש סט אקנה לך...)רק אישה משוגעת!!!...כך לא יהיה לך סיכוי להשתחרר. ואת בנצ´וק...על אף שאינו אבי האמיתי...אפצה בהצטרפות להוואי. ואמא, אני אוהבת אותך!! והכי הרבה בבית משוגעים!(שתשתגע עוד קצת...)

למעלה