כתבו עליכם פעם שיר?

nute kram

New member
לאות הזדהות

אני שומע את השיר ברגע זה ממש, ואיזה כיף לי

Creamy Weather

New member
היו לי הרבה..

אבל זה תמיד חוזר ל"סוזן" של לאונרד כהן (כמובן) אז מה אם אף פעם לא קראו לי סוזן?

Chocoholic

New member
Homeward Bound

אחד מהאהובים עלי של סיימון וגרפונקל, ובכלל. היה מאוד רלוונטי עד לא מזמן (צבא), כיום אולי פחות... אבל זה לא מוריד ממעמדו. I´m sitting in the railway station Got a ticket to my destination On a tour of one-night stands my suitcase and guitar in hand And ev´ry stop is neatly planned for a poet and a one-man band Homeward bound I wish I was Homeward bound Home where my thought´s escaping, Home where my music´s playing, Home where my love lies waiting Silently for me Ev´ry day´s an endless stream Of cigarettes and magazines And each town looks the same to me, the movies and the factories And ev´ry stranger´s face I see reminds me that I long to be, Homeward bound, I wish I was, Homeward bound, Home where my thought´s escaping, Home where my music´s playing, Home where my love lies waiting Silently for me Tonight I´ll sing my songs again I´ll play the game and pretend But all my words come back to me in shades of mediocrity Like emptiness in harmony I need someone to comfort me Homeward bound, I wish I was, Homeward bound, Home where my thought´s escaping, Home where my music´s playing, Home where my love lies waiting Silently for me. Silently for me.

ganooov

New member
אהההמ! ../images/Emo13.gif

קניתי את טומי *השלמת חורים בהשכלה*
. לא, לא כתבו עלי שיר, עדיין לא, וגם לא אופרת רוק הזויה
.

אווווווווווווווווה

טומי עושה לי צמרמורת מברכת אותך שוב, בשנית על ההסתופפות בצל החסד המופלא הזה שנקרא טומי על הזכות האלוהית לשמוע את ´לא ממש נדמה לי שאתה רואה אותי...אבל אני חושבת שאתה רואה את עצמך..איך בדיוק המראה משפיעה עליך? טומי.. זה מכה... זה ירושליים....זה האלוהות בפני עצמה... זה ההתגלות.. זה רגעים של תודה על הקיום שלך

ganooov

New member
אני יכול רק להסתייג מההשוואות. ../images/Emo13.gif

אין הרבה שירים שהולכים טוב עם ירושלים, ואני גם לא חושב שטומי זה ההגתגלות, אבל נסלח לך - בגלל שאני אוהב שמברכים אותי
!.

ואני אספצף יותר:

האם החומה אי פעם דיברה עליכם? חלקית או כולה ? בתקופות שונות במשמעויות שונות? התשובה שלי היא כן.

noosh

New member
בוודאי

"החומה" דברה אל כולם בשלב כלשהו בחייהם, כי כולם עוברים את תהליך ההתבגרות הזה, בין אם זה בפיפטיז, בסבנטיז או בניינטיז, או עכשיו, שאין לי מושג איך להגדיר את זה. "החומה" מדברת אליי ברגע זה ממש, "החומה" דברה אליי לפני שנה כשהיא הכניסה אותי לטראומה לא קטנה, "החומה" תדבר אליי, אני מקווה עוד כמה שנים טובות, ו"החומה" תמיד תזכיר לי את הטינאייג´, כי "החומה" היא פשוט אל-זמנית, היא רלונטית לבני נוער באשר הם בכל עשור, היא תמצית המסרים החברתיים על העולם הקר והמנוכר שאנו בונים, על הסתגרות האדם, על החומה שנבנת לצורךף הגנה עצמית, והופכת אח"כ לאובססיה, היא משקפת הרגשה של מישהו בשלב כלשהו בחיים, אבל אין מישהו שלא חווה אותה. אה, וברוך הבא לפורום
היה לנו דיון קטן על זה לא מזמן, הרבה כאן אוהבים לקטול את "החומה", ובאמת שיש מה לקטול... אבל גם הקוטלים הזדהו איתה מתישהו

ברוכה הבאה?

היי לך מסכימה עם כל מה שאתה אומר על החומה לעיתים אני מוצאת עצמי לועגת לבאנליות אבל יחד עם זאת נאלצת להסכים שגם לגבי זו לא הייתה טעות ולא נתתי להם רשות לקחת את נשמתי אבל.. אמרת לי ברוכה הבאה... אאהה.. בראש השנה האחרון ´גיליתי´ את הפורום הזה והתחלתי לגלוש אמרתי לידיד טוב שלי בשם ´הניבלונגים´ שיש פורום על רוק קלאסי וכדאי לו לגלוש אני הבאתי לכם את המנהל

noosh

New member
מצטערת ../images/Emo4.gif

אממ.... מכיוון שאני לא גולשת כאן מהחופש הגדול האחרון, אלא טיפה יותר מאוחר, ומיכוון שלא ראיתי אף הודעה ממך בפורום, או לפחות לא שמתי לב שראיתי, הסקתי שאת חדשה.. אני מתנצלת, ברוכה השבה

../images/Emo24.gif

אה...
תודה סתם תפסתי טרמפ על ההזדמנות ו´השווצתי´ שאני הבאתי לכאן את הניבלונגים
אבל סחה על ה´ברוכה הבאה´ אני תמיד אוהבת

WhiteSnake 85

New member
ברור

אני הדמות הראשית בשיר CRAZY של בריטני כוכבת הרוק החשופה תמידית...

An6ie

New member
נועה- תערובת אסקוט

אבל זה ששם השיר ושמי הפרטי זה אותו דבר- מקרי בהחלט... גם אם שם השיר היה שם אחר הייתי חושבת שהוא נכתב עלי. והוא גם יפה ד"א... לא מצאתי את המילים אבל בכל זאת אתם רוצים את המילים אז אני יעשה מאמץ לכתוב אותן לפי שמיעת השיר....

למעלה