כתבו עליו

esterosh

New member
ועוד משהו...../images/Emo192.gif

קודם כל תודה,הייתי בטוחה שכבר התחילו לצלם את זה,כי איזה ילדה אחת כתבה שהיא ראתה אותו בצילומים ליד התיכון שלה,אז זה די מוזר. בכל מקרה שיהיה לו המון בהצלחה! נשמע נחמד ואם זה יצליח יהיו לזה עוד עונות (זה בסגנון של קצרים..אני חושבת קדימה חחח) ועכשיו עוד 2 כתבות עם איזכורים לעפר... 1. עפר יתראיין השבוע במוסף מיוחד של רייטינג (לקראת התוכניות החדשות של חורף 2008) הכתבה-http://b.walla.co.il/?w=/3050/1184056 (אהה יש תמונה מדהימה של טלי שם... 2. ועוד כתבה ממש מפגרת אבל שיהיה,נו וואלה...עפר שכטר הוא סוג של שקית במבה - חייכנית, שמנונית ורכה למגע. הוא נדבק לשיניים, קטן ומינימליסטי, פרווה ללא ספק ונראה נקי ואסתטי (אם כי, ובכן, מלא פירורים?) גם כשיש לו זקן ערוותי וחיוך שטני מאיים. אמנם מדובר באדם שמתנוסס לגובה של חצי מטר ביום טוב, אך עדיין אסור לשכוח שגורמה בא במנות קטנות. http://zone.walla.co.il/?w=/2702/1183022 ומילה אישית,מזה הייבוש הזה כמעט שבועיים אין שום כתבה על עפר,איפה הוא מסתתר,אין אפילו פאפרצי שלו כוסס ציפורנים!
העם דורש סימני חיים!!

MEyTi L O

New member
אני לא יודעת אם זה ממש קשור אבל....

ביום רביעי חברה שלי הייתה בסנטר [גמני הייתי אמורה להיות שם אבל בגלל אחותי לא הלכתי!!!!] והיא התקשרה אליי שהיא רואה את עפר מצטלם למשהו אז אולי זה קשור לסדרה "כפיות"... זה לא היהי ממש חיוני אבל סתם לידע

הם התחילו את הצילומים באולפנים.

יכול להיות שהיו להם כמה צילומים מחוץ לאולפנים....

esterosh

New member
אהה זה יותר הגיוני חחחח../images/Emo6.gif

קליטה איטית,מזל שאסתי פה להסביר חחחח

מישהו רואה את השידורים החוזרים של "האלופה"?

עפר מסרב לרדת מהמסך
הוא משתלט על הוט בידור ישראלי

esterosh

New member
לא רואה.

גם הצפייה בפעם הראשונה הייתה יותר מידי,נחמד מידי פעם... והוא דווקא כן ירד מהמסך...אנחנו לא יודעים אפילו מה אורך השיער שלו ! זה ממש מצוקה

אקזיט עדיין משודרת,לא?

ככה שבהוט בידור ישראלי רואים אותו דיי הרבה... אפשר לומר שכרגע הוא לא מופיע בשום דבר חדש אבל זה דיי טוב, אם הוא יהיה בכל תוכנית אפשרית לאנשים כבר ימאס ממנו. זה טוב שיש את ההפסקה הזאת עכשיו...

esterosh

New member
כן ערוץ הבידור עושים עבודה טובה!

במיוחד השידורים החוזרים של אקזיט!!!!(למרות שזו הייתה העונה הפחות טובה שלהם והם די מזלזלים ,אבל עדיין מצחיק) האמת שאת צודקת באמת הוא יכול להמאיס את עצמו על הצופים, אבל מוזר שיש חודשים שהוא מופיע 7 ימים בשבוע גם האלופה וגם עם נו אקזיט וגם עם מועדון לילה ,ועכשיו איןכלום פשוט עושים חלוקה לא נכונה.) למשל בינואר הוא כנראה יופיע ב-2 תוכניות של רשת בתפקיד די מרכזי ועד ינואר אין כלום. אבל האמת שדיברתי באופן כללי גם באינטרנט ובעיתונים לא מתפרסם עליו כלום,אני זוכרת ימים שהיינו פותחים כתבו עלייו 3 פעמים בשבוע וזה היה מפוצץ ,עכשיו אנחנו פותחים פעם בשבוע וגם כתבות עם איזכורים מוואלה,הוא נעלם כבר לא הולך להשקות לקבל אלכוהל חינם חחח והפאפרצי היה די מזמן,אבל התפרסמה ברייטנג תמונה מאוד עדכנית שלו והשיער שלו ממש ארך)אפילו קצת מוזר ,או שזה לא היה מסודר,בכל זאת פאפרצי..),הייתי סורקת אבל אסור,(ליד התמונה כתוב שהוא כותב רומן ,כן עפר עתיד להיות סופר מולטי טאלנט חח) ויש גם ראיון קצר איתו על הסידרה כפיות,הוא אומר שהוא מאוד נהנה ודי מפחד כי זו התנסות ראשונה והוא בעיקר לומד המון,והוא עוד לא יודע אם הוא ישתתף באלופה 3.

esterosh

New member
יום רביעי.

יש ראיון קצרצר איתו. סרקתי אבל אני לא יודעת איפה לשים..יש לכם רעיון??? בכל מקרה הנה רק הפנים,אני מקווה שזה לא יהיה בעייתי,מקסימום אסתי תמחק...

למעלה