כתבו עליו!

0ליוש0

New member
תודה:]

זה כאילו בכוונה לא מצליח לנו... חחחחחחחח כל פעם שמתארגנים,מנסים,מצפים-נדפקים חחחחחחחחח תזכרו שהכל קורה לטובה אם לא יצא כנרא ה עדיף ככה

esterosh

New member
עפר יופיע בתערוכה צילומים!

זו צלמת מקצועית שתצלם את עפר...וזה צילומים בסגנון העבר...אגב עפר הוא הבן היחיד בתערוכה חחחחחחח "הצלמת שרון בק, ידועה בארץ כצלמת מקצועית אשר מתמחה בצילומם של גיבורי תרבות. לדעתה - עפר שכטר, מירי בוהדנה, דנה ספקטור ושרונה פיק הם הגיבורים העכשווים שלהם, אז היא לקחה אותם ועוד 16 סלבריטאים לסטודיו שלה וצילמה אותם ברוח המאה הקודמת" אז הנה שתי כתבות ועוד כתבה על הרווקים המבוקשים עם 2 איזכורים לעפר,הוא אגב לא נכנס לרשימה ,וזאת חוצפה..אין יותר רווק מבוקש ממנו!

מורוש101

New member
אבל שישימו תמונות של עפרר

מי יתן לי להיכנס לתערוכה חחח תודה אסתר

esterosh

New member
חחחחח יאללה בוא נלך כל הפורום

לתערוכה....חחחחחחחחחחחחחח סתם אין מצב...אבל באמת שישמו תמונות שלו זה נשמע מעניין...

esterosh

New member
../images/Emo45.gifאו שתהיה רעידת אדמה!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

esterosh

New member
רוצים להשתתף באלופה?

יש אפשרות להשתתף באלופה ולראות את עפר זה באצטדיון טדי בירושלים...הנה הפרטים המלאים.

0ליוש0

New member
לא נראלי שיהיה לי איך...חחחחחחח

אבל שלחתי ליתר בטחון מ'כפת לי חחחחחחחחחחחחחח

esterosh

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה קרועה.

נראה לי שאם תזכי ,כבר תמצאי דרך להגיע לשם חחחחחחחחחחח ואם זה יקרה תצעקי ...סער פדידה יערס .... תום שלייפר שולט! חחחחחחחחחחחחחח

0ליוש0

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

קודם שיענו לי אז כבר נראה כן-כן לא-לא חחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחח היתי שם כבר

בצילומי הפרק האחרון של העונה הראשונה. היה ממש ממש כיף^^ אולי בהמשך העונה, אם יצא להם יום צילום בטדי על יום חופש ננסה ללכת לשם ולפגוש את עפר?

למעלה