" כתבו עליו בעיתון הרבה דברים . . .

" כתבו עליו בעיתון הרבה דברים . . .

. . . והוא בכלל לא ידע שהוא כזה " עתון מעריב עלה על תגלית חשובה : אתר האינטרנט של האגודה הישראלית למצנחי רחיפה. למי שיש את העיתון של יום א, במוסף "און ליין" במדור כיכר אתרים. ומי שמעדיף את גירסת האינטרנט או בקישור זה למי שעדיין לא רשום, מדור "עסקים" >>> "און ליין" >>> "כיכר אתרים" כתוב שם ש"זו הצורה הזולה, הקלה והפשוטה ביותר המאפשרת כמעט לכל אדם לטוס באופן עצמאי" (
)

קווים לדמותו של הנודניק

יכול להיות שהוא בחור טוב יכול להיות שדבריו דברי טעם יכול להיות שהוא צודק אבל הוא לא מרפה שמעו אותו הקשיבו לו הבינו את דבריו אבל הוא לא מפסיק מסבירים לו מנמקים לו מבהירים לו אבל הוא בשלו רומזים לו שמספיק אומרים לו שדבריו הובנו צועקים לו : "די ! " אבל הוא ממשיך השיחה מתפתחת מתקדמים לנושא חדש מעמיקים ומגוונים אבל הוא עדיין באותו עניין בסופו של דבר, דבריו כבר לא נשמעים. הם לא נקלטים. הם הופכים לזמזום רקע מטריד אשר מתלווה לכל דבר שנאמר. כמו רעש של קומפרסור, שכאשר הוא פועל לא שומעים אותו. שמים לב אליו רק לאחר שהוא מפסיק.

ArieJ

New member
רוני - יצא לך ממש טוב.

תגיד לי, למה אתה שותק שאין נודניקים בסביבה? תן מכישורך היצירתיים גם בימים שהשטח פנוי ממזמזמים ושאר ברחשים. יישר כוח. אריה.

ArieJ

New member
רוני - יצא לך ממש טוב.

תגיד לי, למה אתה שותק שאין נודניקים בסביבה? תן מכישורך היצירתיים גם בימים שהשטח פנוי ממזמזמים ושאר ברחשים. יישר כוח. אריה.

shaison

New member
אהרון אתגר עבורך

בוא נראה האם אתה מסוגל להוריד את רמת העיניין, הוויכוח וערכך בעיניי האנשים לרמה עוד יותר נמוכה ממה שהגעת היום? התחלת בנושא עינייני וחשוב ששווה דיון והגעת למקום בו אתה עושה צחוק מעצמך ומעורר מחשבות לגבי מצבך הנפשי. שי לנואל

חוק הטיס

חוק הטיס מגדיר מצנח ממונע (רגלי או גלגלי ) ככלי טייס החייב ברשיון לכן כל הממונעים חייבים ברשיון לפי חוק. רשיון ניתן לקבל דרך האגודה הישראלית למצנחי רחיפה או ישירות ע"י קבלת רשיון מפעיל דרך מנהל תעופה אזרחי או ע"י טיסה תחת רשיון המפעיל של שאר הגורמים העסקיים בעלי רשיון המפעיל (אודי אהרוני, עגור, שמיים ועופר רוקנשטיין) שאינם מעוניינים בזאת. מנהל תעופה אזרחי לא אוהב ובצדק להתעסק עם הסקטור הזה ולכן אם אין סיבה טובה כמו למשל שזרקו אותך מהאגודה הוא בד"כ מערים קשיים בנתינת רשיון מפעיל. לדעתי אפילו הביטוח הפרטי שלי דרך ביטוח המנהלים שלכאורה מכסה הכל ישתדל להמלט מאחריות לו חו"ח קרה מקרה ונזקקתי לביטוח ולא הייתי עם רשיון- ולך תלחם במצב שבו אתה נזקק לסעד. יכול להיות מצב שבו כל הממונעים כדי לחסוך ייפרשו ילכו איש איש למנהל תעופה לקבל רשיון מפעיל אבל אז : א. ייוצר רושם מאוד שלילי במנהל על הנעשה אצלנו באגודה, ולדעתי לטווח הרחוק זו טעות ב. לא בטוח שבסוף הדרך זו דרך טובה יותר. ג. אני באופן אישי גם מרחף. לכן עשיתי את כל המהומה בעניין כדי להביא לשינוי באגודה שלנו- זו הקיימת . קיבלתי הרבה תגובות- חלקם בעד (בעקר על בסיס שיחה 1:1 )חלקם מהסוג שראיתם גם בפורום. קיבלתי את כל הכינויים האפשריים לטוב ולרע ואני מסכים שהחלק הוורבלי של ההופעה הסתיים. יש בכוונתי לשלם דמי חבר כנדרש, ובמהלך השנה לבדוק, לאסוף את הנתונים לגבש דעה מבוססת מספרים. אני מקווה שאנחנו מסכימים לפחות ל "מי הכריח אותי להיות חבר" ובהמשך נמצא גם " למה כדאי לי להיות חבר". שיהיו לכולכם הרבה טרמיקות . אהרון.

gal-b

New member
מילים בסלע

יש לפעול לשינוי בתוך האגודה ולחלוקתה לסקטורים לפי סוג הפעילות וכך יהיה גם התשלום. לא בטוח שכדאי לממונעים (ממ"גים וטרייקים) "לעבוד" ישירות מול המנהל לתעופה אזרחית.

היכן טעיתי?

רוני חג שמח, הגעתי עד ככר אתרים ומצאתי שם רק גולשי מעריב. היכן טעיתי? שמשון

לא יודע, אבל יש פתרון ../images/Emo70.gif

חג שמח גם לך שמשון, וגם לכל שאר הקוראים. הכתבה נמצאת בתוך "כיכר אתרים" שהוא מדור בתוך "און ליין" השייך למוסף "עסקים". אבל יש באינטרנט תקלות שאפילו ענקי מיקרוסופט לא מצליחים לפתור, ואז אולי מגיע הזמן לאמץ את תפיסתם של אנשים דתיים, שבשלב מסויים אומרים : "אל תחקור במופלא ממך", ואז זה כבר שייך לדיון אחר לגמרי. אבל כמו בהרבה בעיות מסובכות, הפתרון הפשוט הוא הטוב ביותר : העיתון המודפס. שלא כמו במוסף האינטרנט, שם תראה גם את התמונה המיוחדת, האחת והיחידה, שאין שניה לה בעולם, בשום מקום, של יובל דרורי מסתובב מעל נתניה, והפעם בגירסה המודפסת שלה, על נייר.

adunsky

New member
לשמשון, רוני וכל מי שניסה או מנסה

פשוט, האתר מתעדכן ועל כן הקישור לאתר האגודה כבר נעלם מהדף הראשי. נסה את הקישור המצורף כאן להודעה. מועדים לשמחה !

adunsky

New member
...כמובן, צריך להרשם קודם כל

אין שם משהו לא מוכר - הנה התמונה, זה מה שיש שם !

למעלה