כתבות 94´..

nadav26

New member
כתבות 94´..

מתוך: סופשבוע של מעריב, יום מיוחד שהיה לכבוד מאריה ב-MTV

nadav26

New member
עוד משהו קטן..

יש פה כמה חוסר דיוקים, לדוג´: שאחותה של מאריה חולה בסרטן, מה שכמובן לא נכון, היא נשאית איידס

GEL

New member
נדב, יש לך כתבות בתקופת באטרפלאיי?

אם כן ,זה יהיה נחמד אם תעלה אותם כאן תודה : )

roimc

New member
הוא הולך לפי הסדר וטוב שכך

ככה לא נפספס כלום אז לא להפריע בבקשה. שנת 97-98 תבוא אל תדאג. דרך אגב נדב יש עוד כתבות מ-94? כיף לקרוא אותם.

eranmc

New member
איזה כייף שיש את נדב

הוא משלים לנו את החסך והוא גם שומר אחלה על הכתובת (ההיפך ממני)

GEL

New member
רועי הנכבד, אתה הסיבה לכך שכמות

הכותבים בפורום הזה ירדה פלאים חלאס!! מישהו פנה אליך? שאלתי את נדב אז למה אתה נדחף ועוד ותוקף? ערן לתשומת ליבך! ( ואני בטוח שאני לא הראשון ובטח שגם לא האחרון )

roimc

New member
לא תוקף, הארתי

נדב מעלה כתבות לפי השנים כבר שבוע ואם לא שמת לב אז יש לך בעיה. 97 יגיע גם אני מקווה ובינתיים אני לא רוצה להפסיד כתבות מ-94, 95, 96. ובתור חבר בפורום מדונה אין לך הרבה מה לדבר על ירידה בכמות כותבים. ולידיעתך, הרייטינג של הפורום הזה זינק לשחקים כשלקחתי פיקוד ואתה בכלל לא נמצא פה אז מה אתה יודע.

GEL

New member
תגובה

קודם כל אני לא חבר רק בפורום מדונה ,או רק של מריה ( כידוע לך יש עוד פורומים בתפוז ) ושנית אני כן נמצא בפורום הזה לפחות פעם ביום אומנם אני לא תמיד מגיב וזה בגלל שאין על מה להגיב!! על מה אתה רוצה שאני יגיב על כל מיני הודעות שונות ומשונות שחוץ מהן אדם שכתב אותם אף אחד לא מבין אותם? או אולי אתה רוצה שאני יגיב לירידות שלך על אנשים? או אולי לתקיפות המילולית שלך?.. יש כזה דבר שקוראים לו תרבות דיבור ,דבר שאתה עוד צריך ללמוד בקצב הזה תישארו פה אתה וערן ותנהלו שיחות " משפחתיות "

roimc

New member
יווו ערן זו הייתה ירידה!

ובתור אחד שמגיב להודעות שלי, לא נראה לי שאתה מתקשה להבין אותן.

GEL

New member
ועוד דבר לרועי

בכל הודעה שניה שלך מוזכרת מדונה
כאילו מה האובסיסה הזאת שלך? צא מזה כבר מריה ומדונה הם כל כך שונות, כל כך מוכשרות והם אפילו לא מתחרות אחת בשניה אין בינהן שום קשר לפעמים הפורום הזה עוסק במדונה כמעט כמו במריה!!

roimc

New member
היא באמת אחת שעברה הכול בקריירה

שלה אז כיף לתת אותה דוגמה (במיוחד לכישלונות או הצלחה אחרי כישלון).

eranmc

New member
האמת לא התכוונתי אלייך

ברגע זה הוכחת משהו. עגום.

eranmc

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo80.gif../images/Emo60.gif../images/Emo105.gif../images/Emo107.gif../images/Emo118.gif

ככה: רועי ענה לך תשובה שגם אני או נדב היינו עונים (רק עם יותר סמיילים). אכן רועי לא נחמד לפעמיים ואני מקבל עליו הרבה תלונות, אבל אתה יודע בגלל הקריבה המשפחתית אני סובל אותו. חחח סתם, אני מעדיף אותו על כמה מעצבנים שכותבים פעם בשנה וכן רועי כדי לנשום אוויר לפני כל תגובה.

nadav26

New member
תודה חבר´ה. רועי ... -

יש מסוף 94´ על MERRY CHRISTMAS, אני אשים את זה מחר כנראה.

MissPop

New member
אוי יש לי DE JA VU

עם המילים של WITHOUT YOU היה לי אז את הגליון והיינו אצל דודה שלי וקרובת משפחה מארה"ב הייתה שם גם והתחלנו כולנו לשיר את השיר AWWW היו ימים

למעלה