כתבות / ראיונות / עדכונים

i c u 2

New member
ערוץ 24 ביום שידורים מיוחד לזכרה של עופרה חזה

ביום ג' הערוץ יציין את יום השנה העשירי למותה של הזמרת עם קליפים, קטעי ארכיון ואירוח של בני משפחת חזה בתוכניות השונות. שבי זרעיה, עורך תוכניתו של ירון אילן: "עפרה הייתה חלוצה בהפיכת המוזיקה הים תיכונית למיינסטרים" מ וואלה

i c u 2

New member
משה פרץ עם 20 מתמודדות למלכת היופי של ישראל

20 המועמדות בתחרות "מלכת היופי של ישראל" 2010 הצטלמו לקליפ של שירו החדש של משה פרץ "איך שאת יפה", אותו ישיר לראשונה בטקס שייערך ב-8 במרץ במרכז הקונגרסים בחיפה. השיר יופיע באלבומו החדש "מהשמיים" שייצא בקרוב לכתבה המלאה מ mako

i c u 2

New member
כתבות / ראיונות / עדכונים

מבקש לשרשר כתבות / ראיונות / עדכונים רק לשרשור הזה. תודה ושבוע טוב לכולם !

i c u 2

New member
קוביזם: יום בחיי קובי פרץ

שנייה אחרי שמילא פעמיים את היכל נוקיה, דקה אחרי שפיצץ את היכל התרבות ושעה אחרי שכבש את קיסריה, קובי פרץ נשלח לבלות יום עם יוני בינרט. זה התחיל במסעדת דגים, נמשך בהערצת הנתינים במספרה ונגמר בקרייב לצ'יטוס אחרי דואט עם מארינה מקסימיליאן בלומין. ככה זה מלכים - אוהבים לטרוף את העולם לכתבה המלאה ב NRG

אלונה3636

New member
שלום ,עד כמה לקובי פרץ באמת יש קול מיוחד ?

האמת עד כמה באמת לרוב הזמרים המיזרחיים יש קול רציני , הריי הרבה פעמים שמעת אחד מהם כביכול שמעת 1000 מהם . הם נישמעים רובם אותו דבר ,או סגנון קול צווחני כזה דק ומעצבן ,או כאילו קול קצת בוכה קצת צרוד והשירים רובם שמעת אחד שמעת 1000. קובי אישית לפי דעתי הוא ורבים אחרים לא ממש זמרים במלוא מובן המילה אלה הרבה מזל הרבה מאוד ,ומה שבאמת הרג אותי וכמעט היפיל אותי ,זה כשקראתי שהוא רוצה לעשות דואט עם סלין דיון ,ושנאמר לו שניתן לסדר זאת . ברגע שסלין שאני מקווה ודיי בטוחה שזה לא יקרה ,אבל אם היא תעיז לעשות זאת ,אז המוסיקה ברובה מתה באותו רגע . לדעתי גם מרינה עשתה איתו דואט בגלל שהוא מוכר ומפורסם בארצנו הקטנה שחלק גדול מהזמרים בה זה ביזיון אחד גדול ומתמשך . זה מזכיר לי לכתוב בפורום סלין דיון .

אני לא מבין למה את ככה מזלזלת בזמרים.

אם את לא אוהבת מזרחית זו זכותך אבל למה מחפשת לעשות פרובוקציות בפורום של חובבי הז'אנר הזה,קול של זמר זה עניין של טעם,ולקובי יש קול מיוחד מי את שתחליטי שקול צרוד או בכייני זה מעצבן ? לדעתי יש לקובי קול אדיר ובכלל זמרים המזרחיים יש קול מצוין שלא נופל מאף זמרים בכל מדינה בעולם,שמעתי זמרים מיון מטורקיה ממצרים תאמיני לי שיש כאן זמרים מצוינים,אני גם לא אוהב את הקול של שלמה ארצי אריק ברמן או אביב גפן אז מה,ובשבילי אלה לא זמרים אלה מדקלמים.

daniel46864

New member
פה אני חייב לאמר שאתה צודק

(דרך אגב מראש אני מתנצל אם יש טעות כתיב פה ושם ) פה אני מסכים עם -אייל גולן הכוכב - נכון גם בתחום של המוסיקה הלא מיזרחית שלנו ,ישנם הרבה זמרים שהבן של השכן ממול שר אולי יותר טוב מהם .ובהחלט יש כמה לפי דעתי בודדים ביותר שלמרות שאני אישית לא מתחבר הייתי אומר שהם טובים ,לא מהממים ולא לחלוטין קול אדיר ,כי אדיר זה לפחות מבחינתי מתחבר עם אומנות קולית ברמות שונות לחלוטין כמו דוגמא שהבאתי ,,אבל יש בודדים שיודעים לעשות את העבודה .ביניהים גם הבחור הצעיר שהיה ברוקדים עם כוכבים .

גבר 471

New member
נכון לא צריך לזלזל אבל מצד אחר לא להפליג

בהגזמות .אייל יפה כתבת שנתת דוגמאות מיון וטורקיה ומצרים,מפני שרק עם מדינות אלה לרוב ניתן להשוות את השירה המיזרחית .ודניאל כמו שהבאת דוגמא של הסופר דיווה הבהחלט נדירה אפשר לתת דוגמא נוספת מהקצה השני .מדונה אישיות בימתית מיוחדת אך זמרת יחסית חלשה ועדיין אחת הנשים החזקות שהיו במוסיקה העולמית.

i c u 2

New member
שירי ושמעון מאחדים כוחות

דיוות הפופ המקומית והמסלסל הכי איכותי שיש לנו יוצאים במופע משותף. ראיון זוגי עם שירי מימון ושמעון בוסקילה לכתבה המלאה ב NRG

לא גאווה גדולה ליחס את זה לשר-אל.

חוץ מזה שזה לא חיקוי שלו בכלל,שר אל חי בסרט שהם מתכוונים אליו חחח.

i c u 2

New member
תבחרי: במה או משפחה

דילמה קשה עומדת בפני כוכבות הזמר המזרחי: קריירה או משפחה. אבי שושן בוחן את הנושא דרך סיפוריהן של רינת בר ואביבה אבידן. וגם, במלאת עשור למותה של עפרה חזה, מגיע לה שנעסוק בתרומתה ולא בנסיבות מותה לכתבה המלאה מ YNET

i c u 2

New member
תמיד הולכת איתי: מצעד השירים של עופרה חזה

עופר נחשון נזכר בהיכרותו הראשונה עם עופרה חזה לכתבה המלאה ב ynet

i c u 2

New member
הקישור לא תקין

{תשרשר את הקישור התקין להודעה הראשונה בשרשור הזה ואמחק את ההודעה הזו}

i c u 2

New member
אייל גולן בדרך לכיבוש נוקיה

עכשיו זה רשמי: אייל גולן ואלי יצפאן יופיעו יחד בהיכל נוקיה ארבע פעמים בחודשים מאי ויוני. בתוכנית: מיטב הלהיטים ומערכונים משותפים בהם יצחיק גולן את הקהל. האזינו לשיר החדש שלו "זר כיסופים", מתוך האלבום החדש שיוצא היום רק בסלולר לכתבה המלאה מ mako

i c u 2

New member
מדור הסינגלים של NRG

בקיצור: לאיציק קלה יש נשמה, שרון חזיז שרה מוזיקת מעליות. לכתבה המלאה מ NRG

למעלה