כתבות מעתונים

moti80

New member
כתבות מעתונים

מצאתי כמה גזרי עיתונים ישנים עם כתבות על דברים שעתשיתי הראשונה היא מעיתון "השקמה" והשתיים הנוספות מעיתון בית-הספר בו למדתי. היו לי גם שתי כתבות בעכבר העיר ובידיעות ואם אני זוכר נכון אז אחת במעריב. פנאי פלוס ראיינו אבל לא פרסמו את הכתבה משום מה... :( בכל מקרה את הכתבות הרצניות יותר אני צריך לחפש, כי אין לי שמץ של מושג היכן הן. תהנו בינתיים ממה שיש... שמש מוטי

moti80

New member
או שלא מעלה לי - או שמעלה פעמיים

טוב, בכל מקרה הנה כתבה אחת נוספת שמש מוטי

BlueCat

New member
העבודות נשמעות ממש מעניינות

חבל שלא יצא לי לראות אותן במציאות....

p o l i

New member
עבודות ממש יפות ../images/Emo45.gif

אהבתי את הרעיון של הפרוייקט מאוד!!! חבל שלא יכלתי לראות אותו הרעיון מזכיר לי עבודה שאני מגישה בימים אלה(בערך) אני בונה קופסאות בגודל 10 ס"מ על 10 ס"מ וצובעת אותן בשחור באחד הצדדים אני עושה חור קטן בצורה של מנעול ובפנים אני צובעת בצבעים ארוטיים וחמים (אדום, סגול, מראות ועוד) בנוסף אני שמה את הנשים מגיר שחלק מהן הראתי לכם למעלה אני עושה חריץ ועליו צלופן (שיכנס אור מלכותי, חם) אחד הדברים שאני רוצה להסיג בעבודה הזאת הוא: בדרך כלל כשרואים זונות נוצרת הרגשה של לכלוך וגועל אני רוצה שאנשים שרואים את העבודות שלי יגידו "וואו, נהנתי לראות זונות"

moti80

New member
תראי,אני יכול להבין את נק´ המבט הזו

ממש במקרה - וממש לא האמנתי למראה עייני. לפני שבועיי לערך יצאתי את ביתי בשעה 10 בלילה לערך. בכביש המוביל לביתי שבאזור (שזהו ישוב שקט מאוד ליד חולון) אני רואה שתי זונות הולכות לכיוון הרחוב שלי. תשמעו, זה היה חיזיון מוזר בהחלט. זונות??? באזור???? טוב, לצורך עניינו פשוט אתאר אותן: הן היו כפופות, צנומוצ עם עצמות בחוץ, מאוד חוורות. הן התאפרו באיפור "זנותי" מן הסתם - מאוד מאסיבי בצבעים שלא מתאימים לכלום. אחת מהן לבשה מן סמלה מחוררת שכזו ושקופה בצבע שחור ותחתונים וחזיה לבנים. והשניה...האמת אני לא זוכר אבל האמת שזה ממש לא היה סקסי!!! הלכו ככה מסטוליות עם סגריות ושחור מתחת לעיניים. תשמעי, אותי זה לא גירה וזה באמת עורר הרגשה של לכלוך וגועל. בכל מקרה לתוך דבר כזה - א הייתי נכנס כם אם היו עוטפים לי אותו בבטון!!! :) שמש מוטי

פולי......................

היי פולי מה המצב?????. אני מדבר מהמקום האמיתי...... חחחחחחחחחחחחחח אני ממש רוצה שנמשיך ללמוד עם רינת בסופו של דבר היא מורה מעולה ואם דינה תבוא אז גם אחלה...........

shookiti

New member
מאגניב- אהבתי מאד:)

במיוחד את איך שציירת את שתי הנשים, כל כך יש לך את זה.

moti80

New member
וואי, אני מסתכל בתמונה ואני ממש ממש

רזה!!!!! לעזאזל הקריה - 20 קילו העלתה לי!!! טוב, ככה זה כשאוכלים בעזריאלי כל יום. המשקל עולה וגם המינוס בבנק. אחחחח, היו ימים שהיינו חטובים וצעירים (טוב...עדיין צעירים, אבל על החטובים צריך לעבוד)
שמש מוטי

ננהננה

New member
מוטי, אל תחשוב על זה

ככה זה זה דבר טבעי להשתנות עם הזמן ועם החיים. גוף כמו בגיל שמונה עשרה יש רק בגיל שמונה עשרה אבל זה לא אומר שהוא פחות יפה או פחות נעים ונחמד. פשוט מתייצב על האופי שלו אחרי איזה גיל. רוב האנשים רזים יותר בגיל 10 משהו ואחר כך הגוף מקבל את האופי שלו. עזוב געגועים למה שהיה... ואם זה מציק לך אז תאכל קצת פחות ואולי תתאמן קצת. ובכלל קצת מכל דבר זה טוב. ננה

moti80

New member
האמת, זה לא מציק לי כ"כ

אבל, סתם מחשבה שחולפת בראש. בנוסף, אף אחת לא התלוננה עד עכשיו :) שמש מוטי

למעלה