כתבה..

כתבה..

קודם כל להבהיר כמה דברים.. בקשר לזה שהיא רווקה.. הם טעו שם, התבלבלו בין כתבה למלפני כמה זמן או משו.. קיצר היא כן עם ווין.. אע ותראו עוד משהו: "Ex wife of Wayne Newton is going to give an interview this or next week, Anastacia already said she is going to reply on that because her relation with Wayne is pure. " "Pure" עאלק חח..

adii1201

New member
ושכחת לציין שהיא לקחה אותו

מהארוסה שלו.... אני שונאת אותה על זה!!!!! דיי היא מאכזבת אותי!!!!!! עאלק PURE!!!!! שתלך לחפש!!!!!!!!!! אמן אמן אמן שיעזוב אותה שיזרוק אותה!!!!!

adii1201

New member
שתחיה

אבל שלא תהרוס לאחרים ת'חיים! את יודעת טוב מאוד שאם לא אנסטסיה הייתה עושה את זה היית אומרת שהיא זונה ושהיא כלבה!!! אז אל תהיי צבועה זה שהיא אנסטסיה לא הופך אותה לאחת שמותר לה לעשות כל מה שהיא רוצה ומה שהיא עשתה היה דוחה ומגעיל והיא יצאה כאן כלבה וזונה במובן הרע! היא איכזבה אותי קשות...

טוב נו אבל מה לעשות זה כבר קרה

והם ביחד, ואם הוא 'פתאום' עם אנה, אז כנראה שגם לפני זה הוא לא אהב את אשתו.. לא ככה? נו.. צודקת.. היא הפרידה ביניהם.. יצאה חרא - אבל בכל מקרה הוא כבר לא אהב את אשתו..

adii1201

New member
נכון אבל היא לא הייתה צריכה להיות

זו שהפרידה ביניהם... זה שהוא לא אוהב את אישתו זה בעיה שלו היא לא הייתה צריכה לקחת חלק מזה... וזה שהם ביחד זה לא עובדה הם גם יכולים להיפרד (בע"ה)

FreakOfNature

New member
../images/Emo45.gifעל צהובונים שמעתם?

יש מצב שהרי זה הכל סתם הגזמות ורכילויות ומנסים לנצל את הזה. עזבו אותה בשקט.

נצל"ש!!

אלה, בקישור הזה שהבאת שאנה שרה את LOA ואת אומרת שהיא מזייפת.. היא לא מזייפת:-S.. אולי קצת בהתחלה עם הגבוה אבל זה לא ממש זיוף.. פשוט קשה לפשושה להגיע לקול גבוה כי הקול שלה נמוך בטירוף.. בניגוד אלי שאני יכולה לעשות את הצפירה עם הקול שלי, אבל קול נמוך אין לי בכלל

אם יש לך כל גבוה אז יש לך כל נמוך

אולי לא כ"כ נמוך אבל עצם העובדה שאת מגיעה גבוה אומר שאת יכולה לרדת לא באותה רמה אבל לרדת לפחות עד רה ראשון.. אם זה אומר לך משהו תבדקי בפסנתר.. ולגבי ההופעה לדעתי היא דיי זייפה ואם קשה לה להגיע גבוה אז איך היא שרה ככה בשיר המקורי?גבוה?ואל תגידי שערכו את זה כי לא יכולים לערוך קול יכולים רק להגביר אותו ולהוסיף אפקטיים אבל הקול שם הוא הקול המקורי של אנה כך שהיה לה שם זיוף..היו כמה לא כ"כ הרבה אבל בהחלט היו אולי היא הייתה צרודה או משהו..לא נורא קורה כולם בני אדם.. לגבי השירשור במקורו אנסטסיה באמת הייתה ביצ'ית במקרה הזה אבל אל תשכחי שהקשר תלוי בשניהם אז היא רצתה אותו אבל גם הוא רצה אותה כך שהיא לא אשמה במובן המלא חוץ מזה אני מסכימה עם יגאל שזה יכול להיות לא מדוייק וחבל סתם לדבר עלייה ככה..

קול כותבים ככה.. רק לידע כללי../images/Emo3.gif

ואני יכולה טיפה נמוך.. אבל זה אפילו לא משתווה לגבוה שלי.. בנוגע לאנה.. קודם כל, כל שיר עורכים קצת.. וזאת הייתה הופעה לייב! ובהקלטה עצמה היא בטח הקליטה כמה פעמים עד שיצא טוב.. בלייב איפשר לדעת
ולגבי זה שאת מסכימה עם יגאל, הוא דיבר על זה שהם נפרדו.. לא על זה שזאת אשמתה שהם נפרדו.. כי זאת באמת אשמתה שהם נפרדו.. אבל בכל מקרה הוא לא אהב את אשתו אז די להאשים.. היא יצאה 50% כלבה, טוף? טוף

חח אני שונאת שגיאות כתיייב ארג!

את מכירה את אש"ך?אנטי שגיאות כתיב?חח והוכחה לזה שאני יודעת:"אפקטיים אבל הקול שם הוא הקול המקורי של אנה כך שהיה לה שם " חח מי נפרד?ווין מאישתו או שהוא ואנה נפרדו כבר לא הבנתי!

מישהי 111

New member
לומר לכם את דעתי דוגרי? למרות שכבר

אמרתי את זה ? היא עשתה דבר מאד שפל ומאד מכוער ונכון שצריך שניים לטנגו, אבל קל לכ לדבר מהצד. פור גוד סייק יש לבחור ילדים. זה לא ככה שהוא יעזוב את המשפחה שלו בגלל בלונדה אחת... אני נקלעתי למצב שהיה מצב ביני לבין ידיד שלי (והתייחסתי מן הסתם גם לעובדה שאנחנו רק ידידים), אבל עצרתי את זה לפניי שבכלל התחיל משהו כי הוא רק יצא (מדגישה, יצא!) עם מישהי.. אפילו לא היו מוגדים כחברים. ואמרתי לו שאין שום מצב שבעולם שאני אכנס באמצע ובלי קשר, הלו? אנחנו ידידים, מה נסגר? למרות שמשיכה תמיד הייתה.. ולא קרה כלום. וזאת עוד אנלוגיה קטנה לעומת מה שאנסטסיה עשתה. היא יצאה זבל ודי. זה לא גורם לי לשנוא אותה או משהו, פשוט להעריך אותה פחות. אם היא הייתה עושה את זה לכן, יקירות שלי, הייתן מבינות שאתן חיות בסרט. יצאה זבל!

adii1201

New member
אני מסכימה איתך...

מה גם שאתן מסתכלות על זה כאילו שזשה אנסטסיה אז אם היא עשתה את זה אז זה לא כזה נורא... תעשו לי טובה כשבריטני עשתה את זה כולם אמרו שהיא מגעילה ומטומטמת אבל למה במה בחלק הזה אנסטסיה שונה מבריטני?! היא רק הוכיחה שהיא מסוגלת לרדת לשפל כזה... איכזבה אותי קשות! ואתן יודעות טוב טוב עמוק בפנים שאם זו לא הייתה אנה או שזה היה קורה לכן הייתן שונאות אותה... ולצורך ההבהרה, במיוחד בשבילך אלה, אנה הכירה את שומר הראש שלה, התאהבה בו, קנתה לו טונות של מתנות (כולל שעון רולקס) והבחור עזב את הארוסה שלו ואת הילדים שלו והלך לאנה... ככה היה הסיפור בקצרה... אגב, כמו שעדי אמרה צריך שניים לטנגו אבל מה גם שאנה לא קנתה אותו בפאקינג כסף!!!! מי בכלל אמר שהוא מאוהב בה?! היא נראית טוב (פי אלף יותר ממה שהארוסה שלו נראית אבל שיהיה) והיא טחונה בכסף אז יופי גם אני אלך עם מישי בגודל שלי וגם היא תקנה לי דברים ותשלם עליי וכו'... הוא סתם חרא אבל היא עוד יותר... אם היא רוצה אהבה ולמצוא מישהו שתחפש אבל שלא תקפוץ על הדבר הראשון שיש לידה...

הבנתי,אם הסיפור היה כך גם אני הייתי

חושבת ככה. ואולי הוא באמת ככה. ואולי אלה שמועות?מאיפה שמעתן על זה בכלל?מי פירסם את זה?איפה?מתי?

adii1201

New member
הייתה כתבה עליה באיזשהו

עיתון לא זוכרת איזה... אני לא יודעת אם זה נכון או לא... אני אומרת שאם זה כן אז היא כלבה אם זה לא היא לא
כאילו אני מאוד הייתי רוצה שזה לא יהיה ככה.....

אוקי טחנו את הנושא אבל עכשיו

אל תעצבנו סתם שאתן אומרות עליה דברים מגעילים.. בסדר אז בגללה הוא ואשתו נפרדו אבל אתן אף פעם לא יכולות לדעת את כל הסיפור אז תפסיקו ללכלך! אולי הם נפרדו קודם?! אתן לא יודעות כלום, אז אל תלכלכו סתם!

למעלה