כתבה

Den56

New member
כתבה

ראיתם את המוסף של רוק במעריב לנוער? יש שם כתבה שלמה על בלינק ו- Box car racer וגם מה חושבים Sum 41 על בלינק.

eb182

New member
זה היה ראיון

ככה שזה היה בסדר כי טרוויס דיבר יותר מהם ורק ישראלים ישאלו אותו אם הם יבואו לישראל ודברים כאלה.

xero1

New member
כתבה גרועה

בכלל, כל המוסף הזה של ה"רוק". עוד כתבה גרועה - על הלהקות הצעירות, להיות כמו לינקין פארק? ישראל מאחרת ב5 שנים אחרי העולם? נו באמת.

מאיה182

New member
חוץ מיזה.......

סאם 41 סתומים קצת.....בלינק?1 חנונים?! לא נראה לי...הם פשוט בוגרים יותר ויש להם דאגות...נשים וילדים שלהם.סאם 41 בני 20!!!! אז אין להם דאגות שיסתמו ת´פה!!

eb182

New member
כן איזה אידיוט

כאילו תהרוג אותם שהם מצאו להם נשים שהם באמת אוהבים ושהם היו במלא מסעי הופעות והם קצת עייפים. אני יודעת שהם לא האנשים הכי משוגעים בעולם(יותר מבחינת דברים שהם עושים ולא הדברים המוזרים שהם אומרים בראיונות והופעות), אבל בגלל זה אני אוהבת אותם כי הם נורמלים כאלה ואני יכולה לכבד אותם(גם בתור בני-אדם) על זה שהם לא מסוממים.

firerez

New member
סליחה

מה שאמרת עכשיו על סם41 היה ממש דפוק כי אני לא יודע מי שאל אותן שאלות וכאלה אבל סם 41 אוהבים את בלינק ואפילו מערצים אותם והם אמרו את זה באיזה כתבה שעשו עליהם בmtv אז אין לי מושג מה אמר את השטויות האלה. במיוחד שזה עיתון ישראלי שכתב את זה אז אני מבין את הדפיקות

eb182

New member
אני יודעת שהם אוהבים אותם

גם אני ראיתי אותם באם טי וי וזה סטיבו מסאם41 אמר את זה מרצונו החופשי הוא רק אמר שהם חנונים הוא לא אמר שהוא שונא אותם או לא מכבד את המוזיקה שלהם.

למעלה