כתבה..

מהממת 6

New member
כתבה..

השיער שלך נראה נפלא: אשת הזרקורים, לירז צ'רכי. סוף סוף מחמאות: יפה, יפה, יפה. תודה על הכבוד שחלקת לטקס ולמעמד. שאפו, כי גם אם לא היה אפילו מרבד בסביבה, זה בכל זאת הכי קרוב לשטיח האדום הינה התמונה: והכתובת:

A t z a

New member
no way../images/Emo80.gif

וואי נט החזירים שבחיים לא מפרגנים כתבו כזה דבר?!
הם לא עקצו והעליבו
? זה כנראה ברוח השנה החדשה או משהו, אחרת אני לא מוצאת סיבה לנחמדות הזאת שלהם

רותם654

New member
תודה כל הכתבות צריכות להיות מחמיאות עליה כי..

היא כזו נשמאמי חמודה

inbals93

New member
לא מתאים למדורי רכילות שכאלה לפרגן!../images/Emo12.gif

הם לגמרי צודקים
תתארו מתחת לסנדלים, שטיח אדום...זה ממש מתאים!
יאללה לירז, להוליווד!

../images/Emo207.gif

תקשיבו אני לא רוצה להיות כמו כול אלה שאמרו לירז שברה את הרגל לירז זה לירז זה אני רק אומרת לכם מה ששמעתי אתמול חברה שלי עושה לי בשיעור עדי לירז בהריון אמרתי לה כן כן בטח ואני גם מאמינה לך היא אמרה באמת אני נישבעת אמרתי לה איך את יודעת? היא אמרה שאתמול היא הייתה ברופא של הריון מיתקדם והיא ראתה את זיו ולירז יוצאים מהרפא ואיי אתם חושבים מה שאני חושבת לירז או כול אחד שקורא את זה אל תחשבו שאני עושה את זה סתם כי משעמם או לפתח ציפיות עם כן והיא בהריון שהיה לה רק במזל עם לא, לא נורא בקיצור זהו לא ליכעוס או משהו

לולי 180

New member
קודם כל..

מה חברה שלך עשתה ברופא של הריון מתקדם ?
ודבר שני, אנחנו לא צריכים להתערב ולפרסם את זה בדרך הזאת...ניתן לה לבחור מה לעשות בנוגע לזה אם זה נכון בכלל.

רותם654

New member
צודקת כנסו...

גם אם לירז בהריון לא צריך עדיין לפרסם את זה בפורום שלה תחשבי על זה אם היא בהריון והיא רוצה להגיד לנו אנחנו תמיד פה לא??? ועוד דבר מה באמת חברה שלך עשתה שם??? אני מאוד מקווה שהיא לא בהריון חחח.. סתם בצחוק ואם לירז בהריון אז רק מזל טוב...

למעלה