כתבה

leka27

New member
כתבה

ראיון מדהים עם עמיר בעיתון מקור ראשון. ניסיתי לחפש קישור באתר ולא מצאתי אז אם מישהו יכול להעלות אותה זה יהיה נחמד מצדו... שבת שלום!

liormm2

New member
כתבה מושלמת.. מסביר לחלוטין את הרהורים..

אחרי קיראת הכתבה הבנתי לגמריי את היצירה... פשוט מושלם. שבת שלום לכולנו..

רפי35

New member
תודה רבה על הקישור...

הרבה סדר שעמיר עושה בתוך החידה הזאת שנקראת הרהורים ובתוך העולם בו הוא נמצא. שבת שלום לכולם..

gala2111

New member
שמעתי השבוע משפט חזק:

אם אין לך אג'נדה ,כל מי שיעבור לידך ישאיר את האג'נדה שלו עליך . (או ב"תרגום חופשי " - אם אין לך עמוד שדרה חזק , סביר להניח שתתפרק . ) קראתי עכשיו את הכתבה ( תודה למי שסידר/ה את הלינק) והבנתי משהו שתמיד ידעתי אבל זה לא היה כל כך ברור לי כמו עכשיו .. ההערכה שלי לעמיר כאדם היא גדולה מאד (ענקית) , היושר הפנימי שלו והנאמנות להוויה המקורית והאמיתית שלו מעוררי הערצה . ההכרה בו כזמר וכיוצר יוצא דופן למעשה "נחה" על הפלטפורמה הזו ומאדירה אותו פי מיליון . הלוא אי אפשר להפריד את המוסיקה של בניון ממנו, מהאדם המיוחד שהוא , ובכך כל היופי הנדיר והמושלם הזה. נדיר הבן- אדם הזה. פשוט נדיר . איזה אושר שאנחנו חיים ושהוא לידנו .ממש קרוב . שבת שלום לכולם , גלית דביר .

אנחנו בצלם אלוקים - ואנחנו בהמות.

המשפט הזה הוא שורש העניין- מה שדיססנו עליו בלי סוף- ההכלה של ניגודים- אני שייך לאין סוף ועם זאת- בהמה. איך?? זה שושר הענווה. וואווו איזה כתבה .. חבל שאין לי זמן להגיב ולבלבל את המוח עם כל המחשבות עליה כי עוד שנייה שבת.. אז רק אומר- אשרנו שזכינו.. ושבת שלום לכולם!!

odery

New member
דעתי בענין הענוה

אני לא חוטאת בענוה עדיין,אבל ממש צורם לי שעמיר התבטא לאורך הכתבה שהוא זבל,מי שענו ומאמין שאין בו יחודיות או עליונות לא מדבר ככה,הוא לא צריך להצהיר הצהרות.אני לא מסכימה גם כי הוא בן של מלך ,בצלם אנוש אבל בעיקר מהסיבה שהוא לא צריך להצהיר אתזה כדי להרגיש כך,או בשביל לשכנע את עצמו.

שבוע טוב אודליה!!

מסכימה איתך יקירה, אבל ככה עמיר.. וכנראה זאת הדרך שלו להתמודד עם ההערצה הזאת.. הרמב"ם אומר שאם אדם רוצה להשיג מידה מסוימת והוא בקצה אחד הוא צריך לפנות לקצה הזני. יכול להיות שהוא קצת נתקע בקצה השני.. אבל זאת הדרך שלו שכל הזזמן ההערכה וההערצה מתנוססת לו מול הפרצוף.

למעלה