כתבה

מילי17

New member
../images/Emo51.gif בייב. ולעצלנים ../images/Emo26.gif

השופטת והמבצעת דנה ברגר הייתה אחת מארבעת השופטים שהעניקו לעופר מאירי את פרס אקו"ם על "מטרופולין". אז מה אם היא גם שרה בפרוייקט? דפדף בתרבות איתי שטרן 26/12/2005 10:53 לפני כשבוע פורסמו שמותיהם של הזוכים בפרסי אקו"ם. בין הזוכים המאושרים ניתן היה למצוא את אביתר בנאי, מוקי, עידן רייכל, פיטר רוט, דני סנדרסון, מתי כספי ועוד. פרס הישג השנה למעבד ע"ש מרדכי זעירא, בסכום 10,000 שקל, הוענק לעופר מאירי על העיבודים בפרויקט "מטרופולין". חבר השופטים נימק את הבחירה במילים הבאות: "מאירי מבין גדול בסאונד, מבין בשירים, ניחן בטוב טעם ויש לו את היכולת לקחת שיר ולתת לו את הצבע וה'וייב' הכי מיוחד ועדכני. ב'מטרופולין' הוא יצר אווירה מוזיקלית אורבאנית ואפלולית משהו בשילוב מוזיקאים נוספים שתרמו מצבעם שלהם". אלא מה, דנה ברגר, אחת הזמרות שלקחו חלק בפרוייקט "מטרופולין", היתה גם בחבר השופטים מטעם אקו"ם. אז נכון שיחד איתה היו שלושה שופטים נוספים, אבל אולי ראוי היה שכמי שהשתתפה בפרויקט המוצלח, לא תיכלל ברגר כחלק מפאנל הממליצים. כשפנינו לאקו"ם בנושא קיבלנו את התגובה הבאה: "דנה הייתה נוכחת בדיון, כחלק מוועדת השיפוט. שמו של עופר מאירי הועלה ע"י חבר אחר בוועדה. ברגע שהרעיון התקבל ע"י שאר חברי הוועדה דנה שמחה להיות שותפה להחלטה זו. הבחירה בעופר מאירי הייתה פה אחד כך שקולה של דנה לא היה המכריע. כל חברי ועדת השיפוט ידעו מראש כי דנה ביצעה את אחד השירים באלבום 'מטרופולין'". ותגובתה של דנה ברגר: "לקחתי חלק בוועדת השופטים ובהחלט חשבתי שמגיע לו. לא הייתי שם לבד אבל בהחלט הבעתי את דעתי בעדו. רק צריך לזכור שאני אחת מתוך ארבעה ואין לי מניות מיוחדות באקו"ם".

למעלה