כתבה שערורייתית

tutzy

New member
כתבה שערורייתית

היום פורסמה בONE כתבה (בלינק שכתוב למטה) על כך שמכבי חיפה כועסת על האוהדים שלא ממלאים את היציעים. הם רושמים שבקושי באים למשחקים העונה, אבל הם אומרים חצי אמת ותעכף אני אגיד למה הם עושים את זה, אבל קודם כל צריך להגיד שהם לא אמרו שמאז ומעולם היו הרבה פחות אוהדים במשחקים מול קבוצות קטנות ולא מעניינות, מאשר במשחקים נגד קבוצות גדולות ויריבות מושבעות, שבמשחקים האלה בד"כ היציעים מלאים( כולל שנה שעברה- השנה פשוט לא היה עדיין משחק מול גדולה). ועכשיו למטרת הכתבה- מי שישים לב יראה שהפרסומת בעמוד הכתבה לא מתחלפת והיא תמיד הפרסומת של מכבי חיפה על קמפיין המינויים של מכבי חיפה, ועכשיו זה כבר ברור שכל הכתבה הזאת היא ללא כל ערך עיתנואי אלא כתבה שיווקית בלבד, שמוצגת ככתבה עיתונאים. כל מה שהיא באה לעשות זה ליצור מבוכה ורגשות אשם בקרב האוהדים הלא מנויים של מכבי חיפה, ולגרום להם על ידי כך לקנות מנוי. אני בטוח שהדבר נעשה על פי הוראות מכבי חיפה, ואני זועם על כך שהם דורכים על הכבוד של האוהדים שלה, ומציגים אותם באופן מתמשך כאוהדים לא טובים בעיתונות, רק כדי למכור מינויים, ובינתיים אוהדי שאר הקבוצות צוחקים עלינו שאנחנו חרא של אוהדים. אני מבקש ממכם להגיב על ההודעה הזאת ולומר מה אתם חושבים!!! לינק לכתבה: http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=85381&bz=8

Hatotah1

New member
היא כן מתחלפת

תכנס שוב לכתבה לא דרך הלינק שהבאת אלא דרך "ליגת העל ->מכבי חיפה" ותראה שהפרסומת שונה.הפרסומת של המנוי זו אחת הפרסומות שם. בכל מקרה, על הכתבה הזו דנו כבר ויש שרשור לזה.

אם זאת כתבה בשביל המנויים

אז זאת בושה וחרפה!אם חיפה רוצה שיקנו מנויים,יש דרכים לעשות את זה,לא דרך התקשורת ולא תוך כדי פגיעה בקהל.אני לא מאמין שזה בשביל המנויים,אני מאמין שהשחקנים שלנו באמת מפונקים!!

נִיסוֹ

New member
מה אתה רוצה?

הכתבה די נכונה ואתה מחפש בקטנות שאתה מתלונן על פרסום המנויים בראש הכתבה

tutzy

New member
כנראה שלא הבנת את ההודעה...

קודם כל לפי דעתי מה שרשום בכתבה לא ממש נכון, ובמיוחד מה שהציק לי זה שהאשימו את הקהל שלנו במצב, כאשר אין לנו שום קשר למצב הזה, שאמרתי שהוא קצת פחות טוב משנים קודמות, וגם זה בגלל השידורים בטלוויזיה. ב', אני לא מתלונן על הפרסום למנויים, את התפקיד של לבחור מה הקבוצה צריכה לעשות בישביל למכור מנויים אני משאיר לאנשי הפרסום של הקבוצה. מה שאני כן מתלונן עליו, זה מה שנראית לי מניפולציה על האוהדים, שנעשית בישביל למכור מנויים, דבר שגורם לי אישית מבוכה!

tutzy

New member
אההה ואני מצטער...

לא שמתי לב שיש שרשו לכתבה הזאת כבר... קבלו את ההודעה שלי כתגובה בשרשור הקודם...

למעלה