היה להם סיבוב הופעות ביחד יש אולי דימיון בקטע החדש של גרין דיי עם החליפות
S sapirush1 New member 13/11/05 #18 היה להם סיבוב הופעות ביחד יש אולי דימיון בקטע החדש של גרין דיי עם החליפות
ק קרניjack New member 14/11/05 #32 חיממו את ג"ש? לא שמעתי על זה.. ד"א ג'ר ישתף פעולה עם ג"ש בדיסק החדש שלהם.
ב בטי בופ האחת New member 14/11/05 #24 מה?. הם בכלל לא דומים.... אני שומעת קצת גרין דיי.... והם לא דומים במוסיקה בכלל לפי דעתי.. גם לא במראה...
מה?. הם בכלל לא דומים.... אני שומעת קצת גרין דיי.... והם לא דומים במוסיקה בכלל לפי דעתי.. גם לא במראה...
G GUILTY New member 14/11/05 #27 הם התכוונו שג'רארד דומה לו במראה אבל רק אחרי שהוא הסתפר......גם אני לא ממש רואה דימיון אבל יש תמונות שהם כן דומים
הם התכוונו שג'רארד דומה לו במראה אבל רק אחרי שהוא הסתפר......גם אני לא ממש רואה דימיון אבל יש תמונות שהם כן דומים
K kati666 New member 13/11/05 #17 את יודעת, *פחח...*אפרופו,אני הייתי מציעה גם לך לקחת מילון מידיי פעם.
E Evanescence rulz New member 14/11/05 #25 אמממ =/ ../images/Emo60.gif את בת 16 וזה אבל יש לך מלא שגיאות כתיב.. אולי באמתאת את צריכה לקחת מילון..
אמממ =/ ../images/Emo60.gif את בת 16 וזה אבל יש לך מלא שגיאות כתיב.. אולי באמתאת את צריכה לקחת מילון..
G GUILTY New member 14/11/05 #26 שגיאות כתיב לא קשורות לגיל.... לי יש שגיאת כתיב ואני בת 20 אבל אצליזה דיסלקציה.....ובכלל היא אמרה את זה בכוונה של לנסות ולקרא אנגלית
שגיאות כתיב לא קשורות לגיל.... לי יש שגיאת כתיב ואני בת 20 אבל אצליזה דיסלקציה.....ובכלל היא אמרה את זה בכוונה של לנסות ולקרא אנגלית
E Evanescence rulz New member 14/11/05 #37 אני יודעת.. ../images/Emo60.gif ויכול להיות שגם אצלה =/ אבל נגיד אצלך לא ראיתי שגיאות..
L Love Bem New member 14/11/05 #38 תודה לך! לי יש שיגיאות כי אני עליתי לארץ לפני 3 שנים! אז עדיין לא ממש היתרגלתי לכאן! יכול להיות לי עדיין שיגאות אז מה את רוצה?
תודה לך! לי יש שיגיאות כי אני עליתי לארץ לפני 3 שנים! אז עדיין לא ממש היתרגלתי לכאן! יכול להיות לי עדיין שיגאות אז מה את רוצה?
K kati666 New member 14/11/05 #42 אז כשאת לא בטוחה לגביי מילה מסוימת תבדקי את עצמך במילון.בחייך,את עושה מעצמך קצת צחוק את לא חושבת?. חע.מה אני רוצה.נו באמת.אפשר לאמר שזה לטובתך אפילו.
אז כשאת לא בטוחה לגביי מילה מסוימת תבדקי את עצמך במילון.בחייך,את עושה מעצמך קצת צחוק את לא חושבת?. חע.מה אני רוצה.נו באמת.אפשר לאמר שזה לטובתך אפילו.
G GUILTY New member 13/11/05 #23 השיר של NOT OK השלישי שהיה אמור לצאת בUK כאילו לפרסם אותם.....הכוונה היתה להשמיע את השיר ברדיו של UK ובתור וידיאו הם השתמשו באותו קליפ.
השיר של NOT OK השלישי שהיה אמור לצאת בUK כאילו לפרסם אותם.....הכוונה היתה להשמיע את השיר ברדיו של UK ובתור וידיאו הם השתמשו באותו קליפ.
ק קרניjack New member 14/11/05 #35 אז אין בעצם "שלישי"? כלומר אותו קליפ של IM NOT OK, ישדרו אותו ב בריטניה?