כתבה על שרית

תודה!

המחיר שם לא נכוןן..המחיר של שרית לחתונה זה..11 אלף דולר.. ככה עלה לנו לחתונה..

אם כבר מדברים אתמול היה לילד

מהכיתה שלי אירוע ושרית הייתה שם... אממ שכחתי את שם האולם אבל זה בקרית חיים...אוףף רק עם הוא היה אומר לי..חח הייתי בא!!!

MISS MUSIC

New member
../images/Emo51.gif על הכתבה../images/Emo45.gif

שרית לא לוקחת 3,000-4,000 ש"ח אבל גם לא לוקחת 11,000 ש"ח... ולגבי מה ששי קרן אמר... אכן שרית הופיעה אתמול באיזור חיפה (באולמי "קאלה"), זה היה חתונה או משהו בסגנון
.

MISS MUSIC

New member
זה באמת כל כך משנה לך??

לא קראתי ת'הודעות לעומק ואת הכתבה כבר קראתי ביום שהיא יצאה... נראה לך שאני באמת זוכרת??? מה זה משנה אם רשמתי דולר או ש"ח גם ככה היא לא דורשת ת'סכומים הללו...

וואלה רעותת קאלה נכוןן!! תראו מה זה

הוא,חבר שלי,שלא סובל אותה,אמר לי שהיא נתנה אחלה הופעה והוא אפילו לא "סבל" אחאחאח איך אני אוהב את זה...שישר פוסלים אותה עוד לפני שראו ושמעו אותה...יש אנשים כאלו..שרק צפיה בה אומרים אוי,איזו סנובית אוי היא נשמעת לי מפגרת,נמאסס לי מהדיבורים האלו כל יוםםםם

חחח רעות זה כן משנה

יש הבדל בין ש"ח ל$דולר$ ועובדה שלנו היא לקחה 11 אלף דולר.. שזה יוצא 50 אלף שקל.

MISS MUSIC

New member
../images/Emo4.gif לא הבנת ת'כוונה שלי

אבל לא משנה.. ברור שיש הבדל בין דולר לבין ש"ח... וחוצמזה להופעה של 45 דקות היא לא לוקחת 11,000 אולי היא הופיעה שעה וחצי ואז זה קצת יותר הגיוני שהיא תקח 11 אלף... חוצמזה מה זה משנה?? לא צריך להכנס לה לכיס, שתיקח כמה שמגיע לה כי מגיע לה... היא שווה גם מליארדים ולא רק אלפים...

טוב טוב טוב תקשיבי טוב..

חחחחחחחחחחחח זה שיש לך תתמונה לא צריך לגרותתתתתתתתתתתתתתת תמונה מהממת..! אחת היפות שראיתי אהי פעם.. והבנתי ת'קטע של להקטין. בגלל שהיא בלעדית. לפי דעתי למה לא שמו אתזה בדיסקקק? בללאאאאאאאאאאאאאאאטטטטטטטטטטטט חח סתם סתם סתם סתם רעוותתתתתתתתתתת ת'חרפנתיי

אה ווואללה?..לירן?..

לא ידעתי.. חח סוורי . כי בדרך כלל תמיד שתמונה בלעדית מקטינים אותה.

למעלה