כתבה על שרון

שירן 2

New member
כתבה על שרון

ארץ קטנה עם שפם: והפעם- שרון הכירה את יואב עוד ממקודם מאת: מיכל מירון-שקד אי אפשר לספר בארץ הזאת בדיחה מבלי שמישהו יקום דקה אחרי זה ויגיד, הי, זאת הבדיחה שלי. אני הפלצתי אותה קודם. אי אפשר לעשות פה תוכנית טלויזיה מבלי שמישהו יפשפש בקרביה ויחשוף את מעלליה. בקיצור- הארץ הזאת לוקחת את עצמה כ"כ ברצינות עד שיוצא שהיא כל הזמן חוקרת את עצמה והורסת את בניה. את ראש הממשלה חוקרים כל הזמן, את בית חלומותי יתחילו להרוס בקרוב והשחיתות התורנית הפנומנלית היא שאריות מ- "קחי אותי שרון". בתור סיפתח התברר שגדי בכלל לא רוצה להבחר וששרון שהתכוונה לבחור בגדי, נאלצה להסתפק בשאריות של יואב. עכשיו מתברר גם שיואב, הזוכה המאושר, הכיר את שרון עוד לפני שקחי אותי שרון הפכה לסדרה בטלויזיה. והשחיתות האיומה מכל מתחילה להחשף רק עכשיו: קטעים מסויימים, גם כאלה שהוצגו כאותנטיים, צולמו שוב ושוב עד להשגת התוצאה המבוקשת. איזו טרגדיה. איזו שחיתות. -וכך נראה הבוקר פרצופה העיתונאי של המדינה שהעיתונות החוקרת שלה נעצרת על קו הגבול הירוק. השער של ידיעות אחרונות דן בסקופ של גלובס על שרי אריסון היורדת מן הארץ, לא לפני שהיא לוקחת את חסדיה איתה, והשער של "העיר", חושף תמונה שצולמה במסיבת השקה של חברת שעונים בתחילת יולי - שבועות לפני שידור הפרק הראשון של קחי אותי שרון. עורך "קחי אותי שרון", חגי לפיד, הודה שידע על ההיכרות הרשמית בין השניים: לא ראה את הבעיה- "כל עוד לא מדובר במישהו שהוא אקס שלה או משהו." גם יואב ושרון החוגגים בטוסקנה לא רואים איזו בעיה אתית עם תנאי הפתיחה של המשחק שלהם: מי שרוצה להשמיץ ולחפש שקרים במקומות שאין בהם דבר, יכול להמשיך לעשות כרצונו'', אמרו. ''עלינו זה לא משפיע מאחר שאנחנו תמיד נמשיך לדבוק באמת שלנו. אנחנו מאוד מאוד שמחים ממקום מושבינו בטוסקנה שבארץ מתעסקים בזה, ולא בערפאת ובמצב הביטחוני. הלוואי שתמיד יתעסקו בישראל בעניינים שכאלו. מי שרוצה להתעסק בזוטות ונהנה מכך שייטב לו. אותנו זה פשוט מצחיק" עכשיו המדינה תתחלק לשניים. אלה שיצחקקו, כמו שרון מקחי אותי שרון, ואלה שיעשו עיתונות חוקרת פרטית ויבוססו בפרטי הפרטים של העניין- איפה ראו אותם, לפני השידור או לפני הצילום, האם הלשון שלו הושחלה עמוק לפיה, או שאולי לא, וכו' וכו' וכו'. אז כמו שאמרנו- ארץ קטנה עם שפם שלא שמחה אף פעם בשמחתתם של נתיניה ומעדיפה לקום עליהם ולהשמידם על אף, או בעיקר בגלל, אושרם.

שירן 2

New member
בננות עוד מעט

אני הולכת לסבתא שלי אז שתיהיה לכם שבת שלוםםםם! חולה עליכם!!

שירן 2

New member
בקשר לכתבה של שרון

יש גם תמונה אבל אין לי כוח להשים אותה..

למעלה