כתבה על קונאן

chiff4

New member
כתבה על קונאן

בחיי לא ידעתי שהוא ואנשי ההפקה של התכנית שונאים את ג'ון סטיוארט כמוני .ככה צריך !

KORG TRIT0N 7

New member
ג`ון סטיוארט עכשיו בערוץ 10

אצל אופרה ווינפרי.. .. פחחח .. לא נראה לי שקונאן היה מסכים להתבזות ככה..

gadgad0

New member
לא היה מסכים להתבזות? תחשוב שוב:

קונאן הופיע בטוק שואו החדש של מרתה סטיוארט בסוף ספטמבר, בתכנית של קת'י ורג'יס (התשובה האמריקאית לדב גילהר וירדנה ארזי) ב-2003 וגם ב-"אייזיק מזרחי שואו" (התשובה האמריקאית לאבי ביטר) באותה שנה ובתכנית של רוזי או'דונל (פעמיים!). למעשה, אם חושבים על זה, הטוק שואו של קונאן הוא כמו מחלקת המציאות במשביר לצרכן: הכל מסודר יפה ונקי אבל שום דבר לא שווה יותר מחמישה שקלים.

chiff4

New member
תצחק כמה שאתה רוצה על מרתה

אבל בארה"ב יש לה מיליוני צופים . חוץ מיזה שקונאן מתארח אצלה בתכנית והיא עושה איתו מערכונים בתכנית שלו כי הם חברים קרובים.

G I L R IV

New member
נשל"צ התוכנית של קונאן בלקט "

שובפם חבל לCHIFF ?זה נותן לך ,לראות שובפם את המשוגעת עם הפלסטר של המצח זוכר זותי מהסידרה סקס בעיר הגדולה זות קים קאטרל היום בשעה 23.40 -

chiff4

New member
../images/Emo3.gif

לדעתי הפרק עם מרתה בינתיים כבש את הפסגה חחח

gadgad0

New member
ושכחת לציין שהיא עבריינית מורשעת,

שנדונה לחמישה חודשי מאסר בכלא פדרלי, חמישה חודשי מאסר בית ו-30 אלף דולר קנס. אני מציע שאולי היא תבקש להמיר את העונש בצפייה רצופה של, נגיד, יומיים בתכנית של החבר קונאן. יותר מזה הרי אי-אפשר לדרוש. יש גבול לסבל האנושי!

chiff4

New member
יש לי הרגשה

שאתה STAR WARS NERD שלא סובל את קונאן בגלל כל הירידות שלו על מעריצי מלחמת הכוכבים

gadgad0

New member
כן, אתה צודק.

זאת גם הסיבה שאני לא סובל את שמעון פרס. בגלל כל הירידות שלו על מעריצי מלחמת הכוכבים. וגם את זאב רוזנשטיין אני לא סובל. גם כן בגלל הירידות שלו על מעריצי מלחמת הכוכבים.

assafTV

New member
הוא הופיע אצל מרתה

והיא הופיעה אצלו כי הו במקרה יש לה תוכנית חדשה (וכושלת) ב-NBC. יד רוחצת יד.

הוא הופיע אצל מזרהיא מחזיק הכיורים?

ואצל רוזי חובבת השטיחים?! זה שווה לחמש הופעות אצל אופרע.. בוז לקונאן
אך עדיין הוא יותר מצחיק מג'ון ג'ון

chiff4

New member
נצל"ש - תראו תראו

ציטוט מהיום ב"ידיעות אחרונות" על קונאן : "...קונאן אובריאן האחד,היחיד והגדול, מלך מלכי המלכים של תוכניות הלייט-נייט בעולם כולו." [רן בן-נון]

gadgad0

New member
יש לך את הגיליון? צריך אותו דחוף -

נגמר לי נייר הטואלט.

למעלה