כתבה על פרל ג'אם

y o v a l i

New member
כתבה על פרל ג'אם

כתבה די מעליבה לדעתי. הבורות המוזיקלית של הכותב ממש מרגיזה.. ואם יש משהו שאני שונאת זה שמשווים בין המוזיקה של פרל ג'אם לזו של נירוונה, כי חוץ מזה ששתי הלהקות הגיעו מסיאטל אין שום מכנה משותף. הכתיבה והנושאים שהן עוסקות בהם שונים לגמרי! זה כמו להשוות בין בננה למקרוגל (כתבתי את זה באחת התגובות גם...) תקראו את הכתבה ותגיבו.. אם בא לכם כמובן

nothingman1

New member
אם הייתי פוגש את הבנאדם הזה ברחוב

הייתי נותן לו כאפה ובורח מעבר לזה שנעלבתי אישית כי זה על פרל ג'אם, רואים שהוא התאמץ לסחוט תגובות ולעורר עניין בצורה מוגזמת

הוד11

New member
דווקא הכותב לא בור בכלל

הוא פשוט לא אוהב את פרל ג'אם וזו זכותו. אין מה לעשות בין פרל ג'אם לנירוונה ישוו עד קץ הדורות ואני שמח שגם הוא מכיר בעובדה שפרל ג'אם הרבה יותר טובים ומוכשרים. ג'רמי זה שיר שאני מת עליו, שיר באמת עוצמתי וענק אבל גם אני מודה שזהו בעיקרו שיר יותר ופופי וקליט משאר שיריהם של פרל ג'אם. אבל אני חושב שהוא לקח שיר לא נכון. למה הוא לא לקח את אלייב המורכב? או את גו הקצבי? שניהם להיטים נהדרים ולא גלגלצ"יים בכלל אני חושב שהוא החמיר מעט עם פרל ג'אם והשיר ג'רמי הוא קלאסה אמיתי וממש לא שיר מבאס.

one pearl

New member
לא ממש הבנתי את הבעיה

שיש לם עם הכותב והכתבה. הוא אמר: הייתי דפוק כשהייתי צעיר ולא יכולתי להבין שהמוסיקה של פרל גאם תותחית. והרי כולנו יודעים שגרמי זה לא השיר הטוב ביותר של פרל, והוא לא אוהב אותו, חושב שהוא קיטצי, אז?! גם כאן בפורום יש אנשים שאוהבים יותר שירים אחדים ופחות שירים אחרים. לא הבנתי מה הבעיה איתו... הוא פשוט השווה בין להקות שניסו לבוא אל אותם "מעריצים" במקרה ההוא בני הנוער, זה שפרל גאם התבגרו לא אומר שפעם הם לא היו להקה שמכוונת לבני נוער. לא כל השוואה בין פרל לנירוונה היא מגמתית, הרי ברור שפרל גאם להקה הרבה יותר טובה

RadioheadAche

New member
כותב מטומטם

לא הבנתי באיזה תחום הוא ניסה להשוות בין נירוונה לפרל ג'אם, במרד הנעורים או במוזיקה? כי ברור שנירוונה לוקחים בצרחות של מרד נעורים, פרל ג'אם אף פעם לא ממש ניסו להיות להקה כזאת... מבחינה מוזיקלית לפרל ג'אם הייתה מורכבות ורגישות שמעולם לא הייתה (ולא יכלה להיות) לנירוונה. קלים לעיכול? בא לי לנעול אותו בחדר חשוך עם בלאד.

Jagged chaos

New member
טמבל....

אני קורא את כל הכתבות של הבחור הזה.... הבנאדם אוהב לעשות את הפוזה של האנטיקונפורמיסט בשקל... עוד שירים שלטענתו הם באסה - stairway to heaven, brothers in arms, roxanne, lucy in the sky with diamond ו-money של פינק פלויד. שירים שהוא הפך לקלאסה - all that she wants, enternal flame, שירים של אדם, back for good של טייק דאת... שהוא עשה ביקורת על heart shaped box הוא נשמע אחרת http://e.walla.co.il/?w=/235/837386

everynormal

New member
קראתי אותה

ממש לא אהבתי את מה שהכותבת כתבה על ג'רמי, עיצבנה אותי הכתבה הזאת

למעלה