כתבה על ניקול

shiray

New member
הקישור לא עובד לי...

כתוב שהעמוד לא נמצא... או שזה פשוט בגלל שלפתוח כתבה מהארכיון עולה כסף ואז זה לא פותח את זה כ"כ בקלות... ומה כתוב שם? ויש כתב של הארץ שמת על ניקול והכתבות שלו עליה מזה נחמדות...

ערן1987

New member
אה,גם לי! אתן יודעות מה זה אומר?

שהקישור לא עובד!

כנראה הוא לא עובד... אבל

אני יגיד לכם איל להגיע אליו: ב MSN תיכתבו ניקול קידמן , ואז זה יפתח לכם דפי אינטרנט על ניקול , תרדו קצת למטה עד שתראו שכתוב (ציטוט מהכתבה) 'השוואה בין ניקול קידמן לשרון סטון...' וכתוב שזב מעיתון הארץ , זה כתבה ממש יפה!!! אז תנסו , ומי שקורא יכול לחזור לכאן ונעשה דיון או משהו , אם בא לכם...

זו כתבה מספר 20 הארץ-מאמר

'...כולם רוצים לעבוד עם ניקול קידמן. היא מככבת בשני סרטים...ההשוואה בין ניקול קידמן לשרון סטון מעניינת... בהצלחה!

ידיעה על הסרט הצפוי 'אמריקן דרלינג'

'ג'ניפר לופז ביקשה לידחות את הצילומים לסרט 'אמריקן דרלינג' שאמורים להתחיל בספטמבר , לפי השמועות זה עד הוכחה שהיא בהריון , ויתכן שזה בעקבות שני סרטים נוספים שג'ניפר חתומה עליהם' אז מה אתם אומרים? לפי זה , זה עד הוכחה שהסרט כן יצא לפועל!

Lancelot99

New member
איך אפשר בכלל להשוות בין ניקול

לשרון? שרון כבר גוססת... מי ראה אותה לאחרונה?

ניקול מזמן עקפה את שרון!

קראת את הכתבה? כי השוואה זה לאו דווקא שווה , זה גם יכול להיות שווה אבל גם שונה! כתוב שם ששרון אמנם לקחה אוסקר אבל בדרך עשתה את כל הטעויות האפשריות , ושמאז אותו אוסקר הקריירה שלה דועכת! וניקול , אני לא צריכה לומר יותר מידי , הקריירה שלה פורחת! עד משהו - לא כל הכתבה היא על ההשוואה בין ניקול לשרון , זו רק פיסקה או שניים שם! בקיצור , אם לא קראת , תקרא! ושירה - לכתב קוראים: אורי קליין

ערן1987

New member
ממה שאני יודע היא לא זכתה באוסקר

אלא הייתה מועמדת אליו "בלבד"(פעמיים ממה שאני יודע)

shiray

New member
כן כן, זה הוא

וקראתי את הכתבה מתישהו (ההורים מנויים על הארץ וכל פעם שיש משהו על ניקול אמא ישר נותנת לי את העיתון).

בהחלט רואים

שהוא אוהב את ניקול! וגם ג'ודי סלומון , כתבת של מעריב אוהבת את ניקול! יש לי את הראיון איתה כשיצא מולאן רוז'!

למעלה