כתבה על ניקול ב-MSN

shiray

New member
תודה!

והאמת שדי הגיוני שלאישה בת 37 עם שני ילדים יותר קשה למצוא מישהו, אבל מה נסגר- זאת ניקול קידמן!!!! טוב נו... אבל זה יהיה די עצוב אם היא תשאר בסופו של דבר לבד... ד"א ראית שגם עכשיו, בכתבה הזאת, כתוב שנשים מושלמות מגיע החודש?! יאיי

../images/Emo26.gif

חברים אני חולה כבר מיום חמישי , שפעת ממש קשה! עם חום גבוה , כאב גרון וכ'ו , בקיצור ממש מבעס כל היום לשכב במיטה ולהיות מחוברת כל הזמן לטישו , מדחום ותרופות..., ורק היום ואתמול בלילה הצלחתי לקום קצת... לאכול טיפה התחלתי אתמול בערב , ואין לי כח לזוז , תאמינו לי אין מצב שניקול אנורקסית! (בכתבה מ MSN) חוצמיזה שאני גם אמנם חולה , בלי לאכול אתה פשוט לא מסוגל לזוז מטר! וניקול לא מפסיקה לעבוד! עכשיו תאחלו לי רפואה שלמה!

shiray

New member
רפואה שלמה!!!!!!

יוווו תרגישי טוב!!!! וזה יעבור לך, ככה זה עם שפעת... רק חשוב לזכור להגמל מהמזגן... ולגבי זה שאין מצב שניקול אנורקסית- חחח גם אני אמרתי כשהעלו את זה שיצא שבכמה ימים ירדתי 3 קילו וזה עוד ברמה שלא רואים הבדל, ובקיצור בדי היום האחרון שירדתי פתאום הרגשתי חלשה ברמות מטורפות- וזה רק מ-3 קילו!!! מהמעבר הפשוט מ-BMI מעל 18 ל-BMI מתחת ל-18! בקיצור באמת שאין מצב שניקול אנורקסית! פשוט אין מצב!

שירה

כן אני זוכרת שכתבת את זה אז כשהנושא עלה... ואני לא מבינה למה הם נטפלים לניקול כל הזמן עם הנושא הזה , נכון , היא באמת מאוד מאוד רזה , אבל יש עד אלף מפורסמות עם גיזרה כזאת דקיקה! אז אם ניקול אנורקסית , חצי מתעשיית הבידור גם אנורקסיות!!!

shiray

New member
תשמעי אפשר להבין...

אמנם לא הגיוני שהיא אנורקסית מהבחינה שאז לא היה לה כוח לכלום וזה שיש לה ילדים בבית שהיא צריכה לדאוג שיהיה כל הזמן אוכל בבית וגם זה שהיא מתה על פירה עם חמאה וחלב ועל שוקולד (מן הסתם לא ביחד...), אבל אם לא ממש נכנסים לזה לעומק ומסתכלים על איך שהיא נראית אז כן- היא מאוד מאוד רזה, וזה שיש לה מבנה עצמות כזה צר וזה שהיא גבוהה לאללה רק עוזר לזה שהיא תראה אפילו עוד יותר רזה... וכן, לא ממש הולכים ברחוב ורואים נשים עם גוף רזה כמוהה...

אפשר להבין , אבל

שירגעו כבר הרכילאים האלה! אני ראיתי על זה פירסום כבר לפני שנה! ועד עכשיו הם לא מפסיקים להתעסק עם זה!

shiray

New member
אבל אין מה לעשות...

עדיף לקרוא את כל הרכילויות המפגרות האלה ולדעת שעוד מעט יוצא עוד סרט עם ניקול ושהיא עוד יותר מבססת את המעמד שלה בהוליווד מאשר שלא יכתבו עליה כלום והיא גם תהיה באיזה סרט מעאפן פעם בשנתיים ככה... וגם אין מה לעשות- ככה זו התרבות שלנו, אנחנו ניזונים מהשטויות האלה. אם אנשים לא היו קונים צהובונים הצהובונים היו נסגרים, אם לערוץ הבידור לא היה רייטינג הוא היה נסגר ואם באמת זה לא היה מעניין אותנו לא היה פה קישור לכל רכילות מפגרת שנכתבה על ניקול... ככה זה.

../images/Emo6.gif

אחותי , שגם מתה על ניקול!!! , פעם אמרה לי , זה היה שהיינו קטנות יותר ושמרנו כל תמונה של ניקול , האמת? עדיין , 'שימשיכו לשים בעיתון תמונות של ניקי! ויכתבו את השטויות שלהם' חחח

הכוונה

לרכילויות המפגרות... זה היה בעיתוני נוער שמי כבר קורא ושם עליהם... לא בעיתונים רציניים שיחפישו את ניק...

למעלה