כתבה על מכורים לדילן במוסף הארץ

עלהמצפה

New member
כתבה על מכורים לדילן במוסף הארץ

http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=765483&contrassID=2&subContrassID=13&sbSubContrassID=0 כמו כן יש במוסף מודעה על כנס בתל-חי בשמונה באוקטובר, א' חוהמ"ס, שם תתקיים בין השאר הרצאה של סטפן חזן ארונוף בנושא בוב דילן: נביא של רוקנרול שנה טובה!

דוקודור

New member
אחלה כתבה ...

אגב גם בסופשבוע של מעריב הייתה כתבה מעניינת על דילן למעשה זו הכתבה מרולינג סטון בתרגום לעברית.

עלהמצפה

New member
כן, הרגע רציתי לכתוב על מעריב

והקדמת אותי... ידיעות לא בעסק? מה פה קורה פה? מה זו היסטריית דילן הזו? האלבום החדש אזל בארץ מייד. לא זוכר התעניינות כזו בדילן. בעבר נעשו ניסיונות לשווק את דילן בארץ אבל הם אף פעם לא הצליחו. אני זוכר שהלכתי עם אחותי ב - 1978 לראות את הסרט "המופע האחרון" בקולנוע שהיה בטיילת בתל-אביב (סינימה 1, ירון לפני-כן) ובדרך עברנו ליד קולנוע אלנבי שם השתרכו תורים ארוכים בקופות לראות את הסרט "שגעון המוסיקה". את המופע האחרון ראינו באולם שבו היו לא יותר מ - 10 אנשים וזאת אחרי שבעיתונים הופיעו המון מודעות פרסומת בנוסח: "רינגו סטאר בסרט המופע האחרון" (זו ממש הטעיית הציבור , הוא מופיע שם אולי בפריים בודד...) גם ככשדילן הופיע לראשונה בארץ ב - 1987 היה פסטיבל שלם בתקשורת שחשף בורות נוראה של ידוענים שונים וסתם עיתונאים. שמרתי קצת חומר מהתקופה הזו והשטות החביבה עליי במיוחד היא התיחסות לשיר איז יור לאב אין ויין כ"אהבה בורידים". אגב, בכתבה בהארץ יש אי-דיוק קטן. הילד מקיבוץ משמר- העמק נקרא דילן על-שמו של דילן תומאס ככל הזכור לי. על המשפחה נכתב בהארץ במדור הסוקר במוסף משפחה אחת בעמוד הלפני האחרון. הילד הוא נכדו של מורי ורבי פרופסור מיכאל קוסא ז"ל שעל ספרו "חתך הזהב, חותם שלמה ומגן-דוד " אני ממליץ בחום.

דוקודור

New member
אני חושב שניתן לומר

שבגלך סרטו של מרטין סקורסזה חלה התעוררות בקהל הישראלי חבל שהם יקנו דיסק כול כך בינוני שמזכיר את דילן רק במעט ויש בו 4 שירים טובים טוב נו 40 אחוז זה גם טוב.

למעלה