חחחחח גמני חשבתי נבל[ה] בהתחלה...
ה היורשתתת New member 11/8/04 #17 הכתבה הזאת ממאי 2004 עיתון גמר שלי (מגמת תקשורת) שעסק במוזיקה ישראלית... העליתי אותו לרשת כדי לקבל יותר תפוצה
הכתבה הזאת ממאי 2004 עיתון גמר שלי (מגמת תקשורת) שעסק במוזיקה ישראלית... העליתי אותו לרשת כדי לקבל יותר תפוצה
ה היורשתתת New member 12/8/04 #19 בטלפון... הוא חזר מחו"ל ואמא שלו סידרה לנו שיחה איתו. זה היה ראיון בלעדי שהוא הסכים לתת לנו
° ° w a v e ° New member 12/8/04 #20 יואווו איזה כיף לךךךך../images/Emo70.gif יש לי עוד מלא מלא שאלות אבל אני לא אשגע אותך בקשר לזה יותר...
יואווו איזה כיף לךךךך../images/Emo70.gif יש לי עוד מלא מלא שאלות אבל אני לא אשגע אותך בקשר לזה יותר...
° ° w a v e ° New member 12/8/04 #23 כן... אני יודעת... אבל אם אני אתחיל זה לא ייגמר אז עדיף לחתוך את זה כאן ועכשיו. טוב עוד שאלה אחת... איך יש לך את הטלפון שלו?! וגמני [אמורה] ללכת למגמת תקשורת, אז יש מצב שגמני אראיין אותו?
כן... אני יודעת... אבל אם אני אתחיל זה לא ייגמר אז עדיף לחתוך את זה כאן ועכשיו. טוב עוד שאלה אחת... איך יש לך את הטלפון שלו?! וגמני [אמורה] ללכת למגמת תקשורת, אז יש מצב שגמני אראיין אותו?
ה היורשתתת New member 12/8/04 #24 אבא של חברה שלי עובד עם אמא שלו אז היא הביאה לנו את המספר (קודם היא שכנעה אותו כמובן שיסכים להתראיין אצלנו)
אבא של חברה שלי עובד עם אמא שלו אז היא הביאה לנו את המספר (קודם היא שכנעה אותו כמובן שיסכים להתראיין אצלנו)
° ° w a v e ° New member 12/8/04 #25 אוישש איזה כיף לשתיכן ../images/Emo70.gif במה היא עובדת טוב דיייי עם השאלות זהו. אני סותמת מעכשיו.
S SHMEKadam New member 12/8/04 #27 יצאתם מלכים!! אחו שילינג. ראיון בלעדי עם מוקי... בואנה הוא לא התראיין לעיתונים פול זמן. שיחקתם אותה!
C choul New member 13/8/04 #30 הוא לא התראיין כי לא קורה איתו כלום כשהוא יוציא דיסק תראה ראיונות איתו.