כתבה על הראל ב nrg אח שלי סלבס

עשירה

New member
כתבה על הראל ב nrg אח שלי סלבס

הראל ומעריצה ממפגש המעריצים msn תכנסו ותתנו לו ציון 10. איזה חמוד הוא.

נצל"ש

כתבה מוואלה משוים את החיוך של אוהד לחיוך של להראלייי!! היה מת שיהיה לו חיוך כמו לסקעתתוש!!

LiaTooosH

New member
הם בכלל לא דומים!

אם כבר מישהו שקצת מזכיר את הראל זה שלומי סבן.. הוא קצת הזכיר אותו בפנים [לא בחיוך], ובשיער כזה.. אבל אוהד ממש לא דומה לווו

LiaTooosH

New member
ועוד כתבה מוואלה על הראל../images/Emo99.gif

http://celebs.walla.co.il/?w=/3608/760223

בזוקההה

New member
יווו../images/Emo82.gif

רעים מה כתבו עליו שהוא אוהב את עצמו... זה מהספר מחזור שלו...נכון?

שלומי../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif

הוא באמת מזכיר את הראלי, לא בחיוך כי לשלומי יש חיוך קטן ויפה וחמוד ולהראל יש חיוך ענק ויפה וחמוד

LiaTooosH

New member
נכון..

לשלומי יש חיוך יותר קטן..אבל חמוד (
) הייתי בעדו ובעד עומרי רוטברד. אני לא מתה על יהודה סעדו ועל מישה.. לשיר ביטון דווקא יש קול יפה אבל לא יודעת.. הייתי בעד שלומי ועומרי..(
)

LiaTooosH

New member
כאילו..זה לא שהייתי..אני עדיין בעדם

התכוונתי בתכנית עצמה..

שלומי הזה../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif

כזה חמוד, כזה מושלםםםםם הוא עמד לידי אתמול :|:| הצילווו הוא וניצן עשו ת'צמם הולכים מכות והוא ועמרי בחזרות שהם ליוו את שיר בשיר שלה הם רקדו כמו בלרינות
והחיוך של שלומי כ"כ יפה שזה אי אפשר לתאר
ואני גם בעדו ובעד עמרי וניצן ואסף ואוהד

LiaTooosH

New member
פגשת את שלומו ועמרייייייי?!!../images/Emo99.gif

איזה כיף לך!
וואי שמחה בשבילך שפגשת את שלומי
חחחחח רקדו כמו בלרינות?!
כל מי שאני ממש בעדו וממש אוהבת, לא עלה. אהבתי הכי את עמרי ושלומי. ואת אוהד, אסף וניצן גם. אבל אף אחד מהם לא עלה לגמר.. אבל בכל זאת, שלומי באמת יש לו חיוך יפה
ועוד לחשוב שאת ראית את החיוך (המדהים) הזה מקרוב!!
שמחה בשבילך

כנסי../images/Emo26.gif../images/Emo178.gif

פגשתי את שלומי, אסף, ניצן, כפיר, סעדו, יעל שחר ואמממ היה עוד אחד באולפנים ב-8.8 ואתמול 15.8 הכניסו אותי לתוך האולפנים של כ"נ לחזרות והם פשוט היו לידי אבל התביישתי לדבר איתם ולבקש חתימות ותמונות ואתמול סעדו ישב לידי ולפני זה עמרי ישב ועליו שיר ושלומי על הריצפה ושלומי פשוט עמד לי מול העיניים:|:|:|:| ואני ילדה בלי פרוטקציות פשוט אחת התעוררה לה ככה
ואני הכי אהבתי את שלומי ועדיין אוהבת, והייתי בעד אסף, ניצן ועמרי וכמובן אוהד אבל מה לעשות שכל הטובים נפלו בתכנית הזאת...

LiaTooosH

New member
חחחח ורציני..

כל המוכשרים באמת בתכנית הזאת נפלו.. אבל לפחות יצא לך לראות את החיוך הזה מקרוב..
רציתי ללכת לאולפנים כבר הרבה זמן אבל אף פעם לא יצא לי, ועכשיו כבר נגמר.. טוב, לא נורא. אני מקווה שיצא לי לפגוש את שלומי או עמרי מתישהו
חחחח חשו לרגע בלרינות
וואי אבל זה ממש נכון שכל הטובים נפלו בתכנית הזאת. יהודה סעדו הזה.. לא אוהבת אותו..הוא.. מעוך כזה =/ והיית באולפנים גם ב8.8?

התכנית הזאת כבר שווה לתחת

עם גמר כזה, לא צריך גמרים, איך סעדו עבר ת'אודישנים הראשוניים בכלל? זה עצוב
חחח וכן, הם חשו אפילו ליותר מרגע לבלרינות
והאולפנים ב-8.8 היו פעם ראשונה שלי ואתמול זה בכלל לא היה בתיכנון, פתאום אבא העיר אותי "קרן את נכנסת לאולפנים" גאדדד זה היה כזה "אמא" ואת תפ]גשי איתם מתישהו בע"ה כמו שאני אפגש מתישהו עם הראל

LiaTooosH

New member
צודקת..

איך העבירו את יהודה סעדו את האודישנים בכלל?! אי אפשר להשוות את העונה הזאת לעונות הקודמות. השנה, את כל אלה שהם באמת מוכשרים, העיפו (שלומי, עמרי, אסף וכו'..) חחחחחח אם ככה, הם נשמעים קרועים לגמרי (עמרי ושלומי הבלרינות
) ורגע, היית באולפנים ב-8.8? זה לא כשהראל היה שם?
ואני באמת מקווה שיצא לי לפגוש אותם.. למרות שהדבר שאני הכי רוצה זה להיפגש עם הראל, מה שבע"ה יקרה מתישהו, לי ולך וכל אלה שעדיין לא פגשו אותו..

למעלה