כתבה על הסדרה ב-NRG

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
כתבה על הסדרה ב-NRG

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/866/018.html אין פה יותר מדי שקשור אלינו, רק מוזכר שלירז משחקת בזה. מה שכתבו זה שהסרט מתוכנן לצאת לקולנוע באפריל, אחרי שהסדרה תסתיים בטלוויזיה.

סכמ''ש תענו ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

עונה חח...

שיר השבוע של לירז-לא שמעתי שיר השבוע לא של לירז-אילנית לוי-אני יודעת משהו שעשה את השבוע-אני חולה אז לא הייתי צריכה לנסוע לטיול משעמם בש'ח חח איזה כיףף,בפרח אני נוסעת לעדןןן... משהו שהרס את השבוע-לא הרס כלום ! בילוי השבוע-הופעה של ריטה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-שבוע סוף,חשופים וכ'ו ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?-מתנה ליומולדת של ריטה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יומולדת של ריטה !! תמונה שבא לשים-אני לא מצליחהההה !!!!
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-לא זורם פההה תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-ללירז,ריטה,עדן וסתיו

עונה

שיר השבוע של לירז-לא שמעתי שיר השבוע לא של לירז- אייל גולן- למות מקנאה משהו שעשה את השבוע- חברה שלי חזרה מאיטליה.. וכל כך התגעגעתי אליה.. חברה הכי טובה בעולם :) משהו שהרס את השבוע- התמודדות עם ניסיון החרם נגדי :( בילוי השבוע- הלכתי לפרי שייק- יוגורט חדש שנפתח ברמת שרון... יצאנו מלא חברות סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- חשופים, מירוץ למיליון... ציטוט השבוע- "זאתי עם התלתלים...." מה קניתם השבוע?-יוגורט, אם.אן.אם משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שיחה עם הילדה שניסתה לחרים אותי.. טיול בג'-ד' לירושלים.... תמונה שבא לשים- אפעם אין לי כוח :) שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- חייבים לרענן פה!!! יבש פה.. והקיץ עוד לא הגיע ;) תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לכולכם... יאללה להתחיל להיכנס.. וכמובן ללירזוש המוכשרת :)

עונה,לעצמי חח [:

שיר השבוע של לירז-הכל יהיה בסדר שיר השבוע לא של לירז-אייל גולן יפיופה,וזה אני משהו שעשה את השבוע-שהייתי בקניון בחיפה משהו שהרס את השבוע-נפלתי חח בילוי השבוע-קניון סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-לחיות מחדש ציטוט השבוע-
מה קניתם השבוע?-מגפים ובגדים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לפגוש את ליאור ..! תמונה שבא לשים-שמתי [: שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-[= תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-ליאור אתי סתיו ארתור ולירזוש שלי

למעלה