כתבה על אלן היא דיי ישנה ,פשוט במקרה נתקלתי בה באיזה חיפוש אחר תמונות ... תהנו ! נסיך הרשעים
B Black All Star New member 22/10/07 #1 כתבה על אלן ../images/Emo115.gif היא דיי ישנה ,פשוט במקרה נתקלתי בה באיזה חיפוש אחר תמונות ... תהנו ! נסיך הרשעים
כתבה על אלן ../images/Emo115.gif היא דיי ישנה ,פשוט במקרה נתקלתי בה באיזה חיפוש אחר תמונות ... תהנו ! נסיך הרשעים
A Angel Of The Silence New member 22/10/07 #2 הרשי לי לציין כפי שציינתי במסנג'ר../images/Emo15.gif שאפילו אני ממרום ידיעותי על הבחור, לא קראתי את הכתבה הזו ולא נחשתי שיש לו איזושהי בעיה |פרצוף עקום|
הרשי לי לציין כפי שציינתי במסנג'ר../images/Emo15.gif שאפילו אני ממרום ידיעותי על הבחור, לא קראתי את הכתבה הזו ולא נחשתי שיש לו איזושהי בעיה |פרצוף עקום|
L litaf1 New member 22/10/07 #4 אמממ "אבל ריקמן הוא לא כוכב הוליוודי סקסי טיפוסי. אפו מעוקל מעט, פניו מאורכים והוא מעניק לדמויות שהוא מגלם מורכבות ועומק, המפתים להתמקד באישיות שלהן יותר מאשר במאפייניו הפיסיים של השחקן המגלם אותן. " יאללה יאללה, פשוט תגידו שהוא חתיך וזהו...
אמממ "אבל ריקמן הוא לא כוכב הוליוודי סקסי טיפוסי. אפו מעוקל מעט, פניו מאורכים והוא מעניק לדמויות שהוא מגלם מורכבות ועומק, המפתים להתמקד באישיות שלהן יותר מאשר במאפייניו הפיסיים של השחקן המגלם אותן. " יאללה יאללה, פשוט תגידו שהוא חתיך וזהו...
B Black All Star New member 23/10/07 #6 כן הא../images/Emo6.gif אלן הוא חתיך,נקודה . אז מה שהאף שלו מעוקל הוא יפה!