כתבה על אי.אר

guy15

New member
כתבה על אי.אר

טוב, לא בדיוק כתבה, חצי כתבה, אבל בכל זאת: http://www.bip.co.il/article.asp?pgId=5648&catId=17 יש שם גם עובדה מעניינת שלא שמתי לב אליה מקודם- הבת של מארק זו רייצ´ל גרין, כמו רייצ´ל גרין מחברים, ולאמא של רייצ´ל קוראים ג´ניפר, כמו ג´ניפר אניסטון שמשחקת את רייצ´ל גרין בחברים... חוץ מזה שהגרין של מארק זה Greene ושל רייצ´ל (מחברים) זה Green

~*~gaL

New member
אני לא מבינה מה הקטע של ה"בושו!".

לפחות אי. אר. לא סיפקה איזה תירוץ אדיוטי, ופשוט לא התייחסה לשינוי. לדעתי זה עדיף. לפי מה ששמעתי החליפו שחקנית כי היא לא נראיתה מספיק גדולה, וכמו שכבר כתבתי, נדמה לי בפורום טלוויזיה, אותי זה היה דיי מעליב. יכול להיות שאני טועה אבל.. חוץ מזה, אני איכשהו מבינה את ההחלפה. וכדי להמשיך עם הנושא הזה אני אשלב ספויילר כי זה בלתי אפשרי בלעדי זה..
טוב, אז הרי זו השנה האחרונה של אנתוני אדוארדס. ואולי רצו להמשיך לשלב את רייצ´ל בסדרה כבת מתבגרת כי זה קו עלילה שעוד לא היה בסדרה, אבל לא היו יכולים לחכות עוד שנה בשביל זה כי אנתוני עוזב. אז רצו שחקנית גדולה או וואטאבר, וזהו. וגם אם יוון זימה רצתה לעזוב (למרות שקשה לי להבין את זה), מה רע בזה שישימו רייצ´ל חדשה? היא בסה"כ הבת של מארק לא מארק עצמו. חוצמזה, הן קצת דומות..:)

guy15

New member
זה באמת ממש לא משנה

זאת בסך הכל הבת של מארק שב95% מהפרקים של הסדרה אפילו לא ראו... אבל יכלו למצוא מישהי יותר דומה, או לפחות לעשות משהו עם השיער של זאתי שהם לקחו... למקורית יש חום חלק, ולחדשה יש מין בלונדיני כהה ומתולתל... לא צריך להיות איינשטיין כדי להבין שזו לא אותה אחת... חוץ מזה, היא סתם ילדה נודניקית ומעצבנת, שישלח אותה חזרה לסנט לואיס לג´ניפר...

~*~gaL

New member
הם בטח התחשבו..

..גם בעובדה שהשחקנית צריכה ממש לדעת לשחק. לדעתי זה יותר חשוב מאיך שהיא נראית. למרות שיש ביניהן דמיון מסויים. ו.. יכול להיות ש"רייצ´ל 2" צבעה את השיער שלה, אחרי הכל היא מתנהגת כמו צפונית טיפוסית (טוב, לא בדיוק טיפוסית, יש לה את הנצנצים אבל היא שמעה שירים שצפוניות לא ממש מקשיבות להם..).

למעלה