כתבה על אוסי שנותרה חסרת כל

ny22

New member
מנהל
- אם את שואלת אותי....

סתם עצלנות של ההפקה. היה צריך לטוס איתה לפראג להביא לה את המסמכים. מגיע לה! (כי בטח בית החולים דורש לראות אותה). ואם לא - אז לדבר אם השגרירות כאן לפחות... היא באמת מסכנה וגם אותי הכתבה הזאת עשתה עצוב. זה ממש לא מגיע לה!

רוקסין

New member
גם את רוב המשימות של התימניות בכלל לא מראים

מראים לנו רק את הסוף של המשימה ואת זה שהם מקבלות את הרמז הבא. למשל במשימה עם הכרישים לא הראו כמעט כלום עם התימניות. ותסבירו לי משהו: איך אישה מבוגרת עם גבס על היד לובשת כפפת איגרוף על היד עם הגבס ומנצחת את אלוף תאילנד באיגרוף תאילנדי? זה נראה לכם הגיוני?

yaelekut

New member
צודקת

בכלל שימו לב שהרבה משימות רואים אותם שנה מתלבטים ואז מי שעושה (באלה שרק אחד צריך )מתחיל להיכנס ללחץ שזה קשה והוא לא מסוגל וזה בלתי אפשרי וזה משהו שהם לא ידעו לפני מה צריך שהם בחרו מי יעשה. בסוף מראים לנו שכל הזוגות קיבלו את הרמז הבא לא תמיד מראים את המשימה כנראה מחוסר זמן. איכשהו תמיד בסוף הם יעשו הכול גם אם הם לא בכושר וזה קשה. גם אם דיברת על הכרישים שמה טום לבש את החליפה ופחד להיכנס ואז אדל החליטה להראות שהוא פחדן ולעשות במקומו . למה בשאר המשימות כמו הזאתי שהאמא והבת ופיראס ושירה היו הם הודחו כי אחד לא הצליח לעשות ואי אפשר שהשני יחליף אותו אחרי שכבר התחילה המשימה. אמנם טום לא התחיל את המשימה אבל זה משהו שמראש קובעים מי יעשה בלי שהם יודעים מה זה ,ורק הם קיבלו אופציה להחליף שחקן. בקיצור שאין חוקים ברורים כמו עם זמן ההמתנה בעיכוב ומה שרשמתי, אז ברור שיש בלגן ואפליות

פרינז

New member
אבל ככה זה המשחק

יש משימות מחסום שרק אחד יכול לבצע ואי אפשר לדעת מה זה יהיה רק אחרי שמחליטים מי יעשה ויש משימות שהם יכולים לחלק את התפקידים שכל אחד יעשה בעצמם...

רוקסין

New member
עכשיו שאני חושבת על זה, את צודקת

במשימת מחסום אי אפשר להחליף אחרי שבוחרים מי מבני הזוג יעשה אותה, ואדל החליפה את טום הפחדן במשימה הזאת.

yaelekut

New member
אני דוקא חושבת שהתבלבלתי

כי יש כאלה שרק אחד עושה והשני מעודד זה מחסום והשני זה שני בני הזוג עושים אבל כל אחד חלק אחר לא שניהם אותו דבר אחד צלל אחד עשה פנטומימה ולא יודעת איך קוראים לסוג משימה זה

זאת לא הייתה משימת מחסום

אדל הכריחה את טום בגלל שהיא סתם לא רצתה לעשות את זה בעצמה. ואחר כך כשהיא ראתה שהוא לא מסוגל היא החליטה לוותר ולעשות את זה בעצמה בכל זאת (כמובן רק אחרי שהיא ירדה עליו והעליבה אותו). אבל זאת הייתה משימה רגילה, לא משימת מחסום. במשימות מחסום רק אחד מבני הזוג משתתף - במשימה הזו שניהם השתתפו, כל אחד בתפקיד אחר.

רוקסין

New member
זהו, זה מסביר למה הם לא נפסלו

ידעתי שזאת לא יכולה להיות היתה משימת מחסום...

פרינז

New member
היא לא היתה צריכה לנצח

אלא לעשות סדרה של מספר צעדים בצורה נכונה ובכלל מי שהיה אלוף תאילנד זה היה הבחורה שנתנה להם את הרמז!

למעלה