כתבה על אוסי שנותרה חסרת כל

yaelekut

New member
כתבה על אוסי שנותרה חסרת כל

לדעתי שתתבע את ההפקה לא רק על מה שנאמר אלא על זה שגם אחרי שנפצעה והם הודחו הם התעקשו להשאיר אותן בכוח ולהעמיס עליהם מה שבטח החמיר את הפציעה . ראו כבר שהן כל משימה שבורות ועייפות, חוץ מכמובן המשימות שצריך לצרוח ולשיר ולהיות בהמות. לא תמיד צריך להיות גיבורה שנשארת. ההפקה לא ראו בעיניים רק רצו את התימניות שיעשו שמח והתערבו לטובתם

זה מאוד עצוב

חושבים שאקסטרים זה מסוכן אבל דווקא משימה על גלגיליות והחלקה על קרח יותר מסוכנות אולי זה שהיא המשיכה להשתתף החמיר את הפציעה שלה

ny22

New member
מנהל
למרות שיש פה
, זה בהחלט עצוב....

אני מאחל לה החלמה מהירה... ושיהיה לה כסף להתקיים....

ny22

New member
מנהל
אני עכשיו רואה את אוסי בפרק ונהיה לי ממש עצוב

כ"כ לא מגיע לה....

איפה כתוב שההפקה הכריחה אותה להמשיך?

לפי מה שזה נראה היא דווקא רצתה להמשיך אחרי הפציעה. יכול להיות שההפקה הכריחה אותה בשביל יותר רייטינג, אבל אם זה ככה, אז למה לא אמרו את זה בכתבה? הרי אם זה היה ככה היא דווקא הייתה מפרסמת את זה. לי זה נראה שהן אכן רצו להמשיך בתחרות למרות הפציעה. מה זאת אומרת שהתעקשו להשאיר אותך בכוח למרות שהן הודחו? הן יכלו לפרוש בכל שלב אם הן היו רוצות, או פשוט לעשות דווקא ולהגיע אחרונות כדי שידיחו אותן במקום מוטי ופונדק. זה נראה לי מאוד תמוה ש"השאירו אותן בכוח", מה גם שזה לא כתוב בכתבה שהבאת, אז לא ברור לי מאיפה הבאת את זה. מה שכן, אם הפציעה נגרמה כתוצאה מהתחרות (וברור שהיא כן), הם אכן צריכים לפצות אותה על זה. הביטחון של המתמודדים הוא באחריות ההפקה. אבל יכול להיות שהמתמודדים חתמו על איזה סעיף בחוזה שפותר את ההפקה מזה, ואם כן אז זאת די אשמתם שהם לא קראו הכל לפני שחתמו. :/ כי בסופו של דבר זאת הייתה בחירה שלהם.

NnOoAa7

New member
המתמודדים חתמו על חוזה

שבמידה וייקרה להם משהו חס וחלילה ההפקה לא אחראית לנזקים

אם ככה אז המצב כרגע הוא באשמתה

נכון שאי אפשר להשתתף בריאליטי בלי לחתום על זה, אבל אף אחד לא הכריח אותה להשתתף. מי שמוכן לחתום על דבר כזה ולקחת את הסיכון רק בשביל להשתתף בתוכנית ריאליטי - זאת אשמתו ואחריותו בלבד. זה מסוג המקרים שאנשים חושבים שהם חכמים עם כל ה"לי זה לא יקרה" ומסכנים את עצמם. אם ההפקה מכריחה אותך לחתום על דבר כזה - אתה אמור להבין מזה שיש סיכוי שהדבר הזה באמת יקרה.

נו באמת.. היא בסך הכל ביקשה שימצאו לה את

המסמכים בשביל להציג אותם לביטוח לאומי. היא לא בקשה מהם כסף!! איזה לב מאבן!!

לא אמרתי שלא צריך לעזור לה עם המסמכים

אבל כל התגובות שם מציעות לה לתבוע אותם ומאשימות את ההפקה שהיא צריכה לתת לה כסף ולפצות אותה - אז זהו שאם היא חתמה על כזה דבר הם לא חייבים לה כלום, עם כל העצב שבדבר. אנשים צריכים לחשוב על זה לפני שהם חותמים ולוקחים הימור על הבריאות שלהם.

niro62

New member
עצם זה שהחתימו אותם על חוזה כזה

זה ביזיון שאין כמותו! זה לא האח הגדול, הם עוברים משימות מאוד מסוכנות שמה, וזה דבר הכרחי שיהיה או שלפחות יבטחו את המתמודדים שלא משנה מה קורה הם מקבלים פיצוים! וזה שאוסי איבדה את המסכמכים בדרך לארץ, אתם כאילו רציניים?? היא צריכה לסחוב את זה כל המירוץ עד שהיא תגיע לארץ? אתם הייתם צריכים לדאוג להעביר לה את המסכמכים!

בכל ריאליטי מהסוג הזה מחתימים אותם

בדיוק בשביל מקרים כאלה. מי שאשם בזה שההפקה מנוערת מאחריות פה זה מי שחתם על החוזה, והסכים לקחת את הסיכון רק בשביל להשתתף בתוכנית ריאליטי. כמובן שהם צריכים לעזור לה עם המסמכים, ואם הם באמת גנבו לה אותם אז זה אכן פשע (אם כי רוב הסיכויים שהיא פשוט איבדה אותם כי היא לא חשבה על זה שתצטרך אותם, ולא "גנבו לה" אותם, אחרי שהיא חתמה על זה אין סיבה שיגנבו לה את המסמכים), אבל מבחינה כספית הם לא חייבים לפצות אותה ברגע שהיא חתמה על דבר כזה. מי שחכם היה חושב על זה מראש ולא חותם גם אם זה יעלה לו בהשתתפות בתוכנית, או אם הוא כל כך רוצה להשתתף אז שיבטח את עצמו באופן פרטי למקרים כאלה.

השורד

New member
בלי חוזה כזה לא היה הישרדות והמירוץ

אתה היית מוכן לקחת אחריות על זה? לגבי המסמכים זה באמת מוזר

niro62

New member
בהישרדות הם חתומים על זה

שההפקה לא אחראית על כלום אם קורה אבל ההפקה עושה לכולם ביטוח שיהיה תקף לכל מה שעלול לקרות למתמודדים באחת החברות

הכתבה הזו גרמה לי לעצב

מסכנה אוסי למה לא נותנים לה ולכרמית להשתתף בפרסומות? הן יהיו תותחיות בכל מיני פרסומות לדעתי... ובכלל למה מונעים ממנה את המסמכים לאשפוז?

niro62

New member
אני מקווה שבפרק האיחוד

שישודר אחרי הגמר יפתחו הצבעה שכל ההכנסות שלה ילכו לאוסי, זאת תיהיה דרך מושלמת באמת לעזור למתמודדת שאהבנו!

למעלה