כתבה עלי בהארץ כאן. מה עם שבוע פולין באוניברסיטה שמתקיים השבוע. מישהו יבוא? צאו מהחושך
נ נועם סטאריק New member 21/3/04 #1 כתבה עלי בהארץ כאן. מה עם שבוע פולין באוניברסיטה שמתקיים השבוע. מישהו יבוא? צאו מהחושך
ב באה לפעמים New member 21/3/04 #4 כתבה מאלפת נועם...אתה יכול לבשל לך קוגל במשך כל השנה. למה לך ללכת לקנות אותו בגאולה?
מ מי צי New member 21/3/04 #6 אפרופו, אהרון אפלפלד שמוזכר בכתבה, סיימתי עכשיו לקרוא את "פריחה פראית" שלו, ו....היה לי קשה. וחוצמזה, גם אני מקנאה בך על היכולת השוטפת שלך באידיש. אצלי היא מגיעה בגמגום.
אפרופו, אהרון אפלפלד שמוזכר בכתבה, סיימתי עכשיו לקרוא את "פריחה פראית" שלו, ו....היה לי קשה. וחוצמזה, גם אני מקנאה בך על היכולת השוטפת שלך באידיש. אצלי היא מגיעה בגמגום.
מ מי צי New member 22/3/04 #10 לא יודעת מה, אבל משהו לא זרם. הנושא, אמור להיות מענין. אח ואחות, בהרי הקרפטים, מנסים לשמר איזו צוואה שנמסרה להם. התאורים, אפעס, לא זרמו לי. היה לי קצת כבד. וכן, גם עם השפה היתה לי התנגשות קלה.
לא יודעת מה, אבל משהו לא זרם. הנושא, אמור להיות מענין. אח ואחות, בהרי הקרפטים, מנסים לשמר איזו צוואה שנמסרה להם. התאורים, אפעס, לא זרמו לי. היה לי קצת כבד. וכן, גם עם השפה היתה לי התנגשות קלה.
A andreas New member 22/3/04 #9 Sein gesund, alles gutes זה נושאים שחשוב לעסוק בהם יחד עם ספורט ובריאות במציאות הנוראית שיש כאן.