כתבה עליי היום ב- "סגנון" - מעריב...

מ ה פ כ ן

New member
מצטער, הקובץ גדול מידיי...

ניסיתי, יש לי קובץ ב- PDF והוא גם גדול מידיי, וגם לא ניתן להעלות אותו בפורמט הזה....

ד קובי

New member
מהפכן בוא בפנים

אתה מוזמן לשלוח אותו אליי לדואר האלקטרוני ואני אמיר אותו ואעלה אותו לכאן אם אתה רוצה. הדואר האלקטרוני שלי הוא : [email protected]

יישר כח ../images/Emo45.gif

מקווה שתמשיך כך. כמו בשאר הדברים שקראתי התרגשתי ושמחתי לשמוע שדברים כאלה קורים. מאחלת לך ולמשפחתך בריאות, אוש ואהבה. ושוב - כל הכבוד לך וגם לאישתך שאין ספק שהיא הגיבורה הגדולה בסיפור הזה.

ד קובי

New member
הכתבה חלק שני

על מנת לקרוא לחצו על התמונה והיא תגדל למצב קריא

הלואי על כול החולים איכות חיים כמו שלך

וים של מזל כמו שלך אני מאמינה גם כוח שלך לשקם את עצמך ולא להיות נטל ועצם זה שאתה לאמסתיר את מהותהמחלה שלך ואתה תמיד מוכן לחשוף אתעצמך ומישפחתך ולתת עזרה ומענה לכול מי שמבקש אתה יחד במינך ואין הרבה כמוך וכבר מיזמן אממרתי לך שאני מצדיעה לך מאחלת לכול חולה פסיכוטי איכות חיים כמו שלך וגם ישקום וגם לבן שלי

מ ה פ כ ן

New member
תודה...../images/Emo24.gif

גם אני מאחל את אותם דברים, בייחוד לבן שלך ולכל המתמודדים... זו גם הסיבה שאני מספר את הסיפור שלי, לתת כוחות למי שאין...

זריחה 2

New member
../images/Emo140.gif תודה לקובי, ולמהפכן.....

כתבתי לך בעבר את יחסי אל פועלך ואת רחשי הכבוד שלי אליך, רק שאלה קטנה לי ברשותך, האם במשך אותה תקופה בה חלית,בתקופה בה היו שני התקפים פסיכוטיים גדולים ושני אישפוזים, האם מעולם לא סרבת לטיפול רפואי?,כלומר..הכדורים נלקחו בזמן,מעולם לא התכחשת למחלה,לתרופות,לשיחות עם פסיכיאטר וכו.....

מ ה פ כ ן

New member
שאלה מצויינת...

אחריי ההתקף הראשון, התכחשתי לכך שאני "חולה", בעצם גם היום אני לא מרגיש חולה. מי שחולה, כואב לו הראש, יש לו חום, לחץ דם גבוה, רמת סוכר גבוהה, ומה אצלי ?, מה הסימנים אצלי ברמיסיה ?, אז בעצם אני לא חולה, נכון ?! אפשר להתווכח על זה... בכל אופן, לא סירבתי מעולם לטיפול, רק עודדתי את הרופא שלי (אחריי ההתקף הראשון) להוריד לי במינון הכדורים, עד שבסוף הוא החליט שאני בריא ולא צריך תרופות. חצי שנה מאוחר יותר הגיע ההתקף השני... יש אנשים שיכולים לחיות חיים שלמים אחריי התקף בלי תרופות, ויש כאלה שאסור להם לחפף. אי אפשר לדעת מה יקרה, רפואת הנפש היא לא מדע מדוייק. בכלל, חולה אני יודע מה זה, אבל מה זו נפש ?, יש בעיה עם המושג חולה נפש כי הוא לא מוגדר, חולה אפשר לאבחן, אך מה זו נפש ?, למישהו יש תשובה ? הריי שמה שיש לי היא בעייה בויסות ביוכימי במוח, ולפי עולם המושגים האישי שלי, זו לא מחלה...

למעלה