כתבה מYNET

שתי שערוריות

השערוריה השניה היא שקשה מאוד לקרוא את הכתבה, כי פרסומת של רנו רצה ומסתירה אותה. השערוריה העיקרית היא כמובן החוברת, שגם היא משקפת את קצה הקרחון בלבד.

ערב רב

New member
גם בשיא השוואה את הגירוש לאונס

זה בסדר, הכל אמצעים של לוחמה פסיכולוגית נגד המגורשים, מצד אנשים שאילו באמת היו מאמינים במה שהם כותבים, לא היו נושאים במישרותיהם.

גועל נפש.

למה שרת החינוך מאשרת דחיפת פוליטיקה לעיניהם של נערים? גם ככה כולנו מעורבים יותר מידי בפוליטיקה למה היא דוחפת אותם היישר אל תוך הפוליטיקה? למה? ומי יא שתחליט איזה צד להראות לילדים?! היא מבינה לאיזה אידיאולוגיה לקוייה היא שולחת אותם? אני אומרת לפטר את לימור לבנת ולבטל את החוברות האלה. גועל נפש.

Islington

New member
זה פשוט עניין של הסתברות

נתחיל מזה שהחוברת לא מיועדת לתלמידים, אלא למורים ומנהלים. לכן, יש לראות בה כלי התמודדות של המורים עם הבעות של התלמידים כנגד ההינתקות. סביר להניח שמורים בחינוך הדתי יצטרכו להתמודד יותר עם תלמידים בלבוש כתום מאשר בלבוש כחול, מכיוון שכתום הוא כנגד הממשלה שמערכת החינוך היא חלק ממנה. אני אפילו לא רואה בעייתיות, אולי זה רק אני (או השעה).

i am just me

New member
אתה לא רואה בעיתיות

בזה שהמדינה הוציאה חוברת שמתנגדת להליך שהמדינה הצביעה עליו ועבר בכנסת? את תצטרך לנמק את עצמך...

Islington

New member
החוברת מציעה דרכי התמודדות

של המורים עם הבעות של תלמידים, היא לא מציעה דרכי הבעות של תלמידים כדי להתמודד עם ההינתקות.

למעלה