אנני חושב שאפשר לזלזל בגודוביץ´
למרות שהאדם מעורר מחלוקת.(לטענת אחדים) אישית, סבור אני כי אדם בעל כ"כ הרבה נסיון, מוניטין ו"שם", ראוי ליחס פחות מזלזל מזה שהוא מקבל ע"פ רוב. מוכרת לי גם תפיסתו של גודוביץ´, המתנגד לבניה לגובה(ולעוד הרבה דברים אחרים), אולם זו לא מקובלת עלי. ראשית, מאחר והמאמר נכתב עבור ה"עמחא" הוא מלא בטעויות לגבי היסטוריית גורדי השחקים.(לפחות אני מקווה שכך.) אולם לא זה החלק החשוב במאמר איתו אנני מסכים. כמובן שבניה לגובה רב במיוחד(עקרונית, כל קומה מעבר לקומה ה-80 בבניין היא אפילו אנטי-כלכלית!!!), נועדה בעיקר כסמל וכגאווה ליזם\מדינה\עיר(מחק את המיותר), עם זאת, כמה מגדלים כאלה קיימים וכמה כאלו אנו רואים? למען האמת, אפילו אני אנני "מטורף" על מפלצות ענק של 400 מטרים וחושב שישנן רק ערים בודדות בעולם שיכולות להרשות לעצמם מפלץ שכזה בתחום העירוני שלהם. חרף כך, אנני רואה שום פסול בבניה לגובה של 200-250 מטרים ואפילו יותר מכך. בניה לגובה היא מאד מרשימה, מאד יפה, מציגה את יכולתו הכבירה של הגזע האנושי, ומהווה פתרון כלכלי מוצלח במקומות רבים. כמו-כן, אף אחד לא חושב שהחל ממחר אנשים יעברו לגור בגורדי שחקים בלבד, ויבקשו לגדל צאצאיהם אי שם במרומים. דירות בגורדי שחקים זה "FUN" של עשירים, כמו החזקת יאכטה. מן הסתם, מדובר באנשים רווקים, זוגות עם ילדים בוגרים או אחרים. ומדוע לא למקם משרד בקומה 50? פתרון מאד יעיל ונוח, כאשר חברות רבות ממוקמות להן בתוך בניין אחד, מה גם שפתרון זה מניב רווחים נאים לערייה ולבעל הבניין. ולמעשה, כאשר אנו רואים את הרווח הרב שניתן להפיק מגורדי שחקים, ברור לכולנו שכל עוד העניין כלכלי - אנשים ימשיכו לבנות אותם! והתייחסותי לגבי העניין של "הרס התאומים הביא למכה על התחום" או "מזעזע את אמות ענף הבניה לגובה" היא שמדובר במילים חסרות שחר. הרי אסון התאומים היה עניין די חד פעמי, בטח שבהיקפו אולם גם במהותו, מרבית גורדי השחקים אפילו לא מגרדים 60% מגובה התאומים, והתאומים שהיו לסמל משכו הרבה יותר "אש" מבניינים אחרים. מטופש ובלתי סביר להשוות גורדי שחקים קיצוניים כאלה לגורדי שחקים מן השורה. זהו.