שטויות!
אני גרה בתל אביב, בדירה שכורה (זאת השנייה שלי בתל אביב) וחיה טוב מאוד. הדירה הקודמת שגרתי בה, השכירות בה היתה 300 דולר לחודש, וזאת שאני גרה בה עכשיו, היא 280 דולר לחודש. שתי הדירות נמצאות במרכז תל אביב, שללא ספק נחשב מקום טוב, הדירה הנוכחית שלי יותר גדולה (ויותר זולה) מהקודמת, כך שבניגוד למה שכתוב בכתבה, דירת חדר בתל אביב לא חייבת לעלות 400 דולר. אוכל - אני כידוע צמחונית וזה אולי מוזיל קצת את ההוצאות אבל אפילו כשאכלתי בשר, לא שילמתי יותר מ-400 שקל בחודש על אוכל. לא ברור לי איך החישוב שלהם שם הגיע ל-800 ומשהו שקל בחודש על אוכל. טלוויזיה אין לי בבית, אבל אני לא מרגישה שבגלל זה אני לא חיה חיים נורמאלים. אפשר בהחלט לחיות בלי טלוויזיה. הבעיות הכלכליות שלי התחילו רק בזמן שלא עבדתי. עד אז עבדתי בשכר מינימום ועדיין במשך שנים, כולל מעברי דירה וכו', לא ידעתי מה זה מינוס! היום כאמור אני במינוס כי הייתה תקופה שלא עבדתי, אבל עכשיו, תודה לאל אני עובדת עם משכורת מעל המינימום כך שכמו שהסתדרתי בשנים קודמות, עד ההתפטרות שלי מהעבודה, אני אסתדר גם עכשיו. והסכומים שמגיעים אליהם בכתבה ממש לא הגיוניים, לפחות לאדם שהוא לא בזבזן מטבעו.