בבדאי
מדובר בכתבה מאד מרגשת וחשובה, מתוך פורום חמישים+. קבל: "מאוהב בכרית החשמלית שלי" ערב חמים לכם כפרות שלי....! לכל מי שדאג לי,תודה רבה! לאחר כשלשה חודשים החלטתי להציץ,וראיתי שקר לכם,אז החלטתי לחמם אתכם עם הכרית החשמלית שלי. ומה אתם למשל עושים בחורף כשקר לכם ? מדליקים מזגן,תנור,גוף חימום חשמלי,ורדיאטור. לי למשל לא קר בחורף ,אולי זה בגלל הרקע המשפחתי שלי. כולם במשפחה שמנים ובעלי צמיגים רחבים ומלאי שומן, המגינים עלינו בימים הקרים. אבל מה לעשות וברגליים לא מצטבר שומן, ולכן מאוד קר לי בכפות הרגליים ואני נאלץ להשתמש בכרית חשמלית. אני אוהב את הכרית החשמלית שלי.לעיתים אני מתעצל להוריד את הגרביים ומניח את רגלי הגרובות על הכרית עטופת הקטיפה, ועד מהרה אני חש בעונג המתפשט במעלה גופי. בין הכרית החשמלית לבין רגליי יש יחסי גומלין. סיבי החשמל שבתוכה מחממים את הכרית ביתר עוז משום שהם ניזונים מהמיקרובים הגדלים בשמחה בין אצבעות רגלי. המיקרובים מחלחלים אל תוך הכרית ועוטפים באהבה את הסיבים החשמליים,שממהרים במסגרת יחסי הגומלין להפיץ ריח מאוד נעים. נעים רק לי. אני כל כך מחובר בחורף לכרית החשמלית,עד כדי כך שאני לוקח אותה איתי לעבודה. לאחר שאני מברך את נהג האוטובוס בבוקר טוב,אני ממהר לשלוף את המצבר שאני נושא איתי דרך קבע,ומחבר את יציאת החשמל של הכרית לשני הקטבים שלו . בשעה שכל הנוסעים קופאים מקור,אני חולץ את נעלי ומניח את רגלי היפות על הכרית. לא עובר זמן רב וכל הנוסעים שמסביבי מוציאים ממחטות ומניחים על אפם כהגנה מפני אדי הצחנה העולים מהכרית החשמלית. אני אוהב להביט בנוסעים שמנסים לנחש מאין בוקע הריח הנורא, אבל איך אומרים, כל אחד אוהב את הריח של עצמו....ולכן אני לא מרגיש צורך להתנצל,גם אני לא אוהב את הבושם המסריח של גברת פויירשטיין. מלבד מקרה מצער אחד, אני מרבה להתייחד עם הכרית החשמלית שלי,אנחנו מרגישים בחורף כגוף אחד. לא פעם אני מוצא עצמי משתמש בכרית החשמלית גם בקיץ,ומפאת צנעת הפרט אני לא יכול לפרט מדוע,אבל אני בטוח שגברים הנשואים לפולניות יכולים להבין מדוע.....אבל לא על המקרה המצער הזה רציתי לספר לכם. פעם, באישון ליל סערה וברקים התדפקה על דלתי השכנה השמנה שלי וורדה....! "אולי יש לך משהו בשביל לשים על האוזן הכואבת שלי"? שאלה אותי וורדה. כן,אמרתי לה בשמחה, וחשתי שזו הזדמנות חיי להתנקם בשכנה המגעילה הזו שמחטיפה מכות רצח לבעלה מחלוף. "אל תסירי את הכרית מאוזנך במשך כל הלילה אפילו לא לשנייה אחת" השבתי לה. לא אלאה אתכם עוד ,אבל אני מוכרח לספר לכם שעל הבוקר התייצב אמבולנס בפתח ביתה של וורדה....ואחריו מכונית משוריינת של הקריה למחקר גרעיני. את וורדה הבהילו לבית החולים בגלל קוצר נשימה,ומהמכונית המשוריינת ירדו שני גברים לבושי סרבלים כנגד קרינה ובידיהם צידנית מיוחדת שבה לקחו את הכרית החשמלית שלי לבדיקה במכון לחקר בקטריות בלתי מזוהות שבקריה למחקר גרעיני.....! אז זהו, היה לי מאוד קשה להיפרד מהכרית הריחנית שלי,ולכן מיהרתי לקנות כרית חדשה. יש לי עוד כמה שכנים "טובים" שאני מייחל להם כאב אוזניים בחורף....!!! ------------------------------------------------------------ [הערת המעתיק: הגעתם עד לפה? למה???]