כתבה מעניינת

Liroy999

New member
כתבה מעניינת

למה אוהדי מכבי חיפה ממלאים את בלומפילד

eran 89

New member
סיבה נוספת שלא הוזכרה שם היא שעות

המשחקים. העונה הטלויזיה קובעת את שעות המשחקים, ובגלל זה, אני צריך להגיע הביתה אחרי משחקים בקריית אליעזר בימי ראשון בסביבות השעה 1:30 בבוקר (אני מרחם על מי שגר בדרום). גם משחקים בשבת שמתחילים ב-19:30 גורמים לי להגיע הביתה בסביבות 23:30, ובשביל תלמיד זה קשה להגיע הביתה בשעות האלו (אחרי בית"ר הגעתי הביתה ב-2 בבוקר יום לפני מבחן). אבל הסיבה הכי גדולה היא המחירים. כדורגל הוא משחק של פשוטי העם. המיסחור שהוא עבר רק הורס אותו. לא ייתכן שבעונה אני ייאלץ לבזבז מעל ל1500 ש"ח על הקבוצה, כולל מנוי, משחקים שלא במנוי, אוכל ונסיעות. להיות אוהד כדורגל בימינו זו חתיכת הוצאה.

כל מילה נכונה!!!

אני לדוג` לא הגעתי לבלומפילד גם בגלל ההוצאה וגם לקחתי בחשבון הארכה שכבר לא יהיו אוטובוסים לירושלים

תגובותי לחלק מההסברים

אני לא מקבל את הטענה על ההוצאה הכספית.העונה למכבי חיפה היו משחקים מול אוקזר פרטיזן וצסק"א ויהיה גם מול אספניול.לפי טענתו של אותו אוהד שנה שעברה הוא היה אמור להגיע לפחות ל5 משחקי ליגה כי הודחנו מוקדם מאירופה,והיה לו כסף "עודף". מי שגר בצפון לא יכול להגיע לחיפה,אבל כן יכול להגיע לבלומפילד? נו באמת. מכבי חיפה דואגת למאוהדים שלה ועושה הרבה מבצעים יפים.שנה שעברה למשל היה מנוי רק למשחקים הגדולים ומנוי רק לסיבוב השלישי,ועדיין הקהל לא הגיע.גם המחירים הם סבירים. הסיבות להגעת יותר אוהדים בבלומפילד לדעתי הן כאלה: 1.לאוהדים במרכז יותר נוח להגיע לבלומפילד. 2.המשחקים באירופה משוחקים בימי חול מה שמאפשר לשומרי מסורת להגיע למשחקים.(אני למשל מגיע לכפ"ס מחר) 3.אולי קשה להודות,אבל חלק ממה שנמצא בבלומפילד הם אוהדים שרק אירופה מעניינת אותם.במובן הזה אנחנו הולכים וקרבים להיות מכבי ת" בכדורסל.

למעלה