כתבה מעניינת

חן M

New member
דרך אגב

המון בעיות יציבה,וכאבי גב נגרמים בשל ישיבה ממושכת ולא נכונה בין אם זה מול מחשב בבית או בכיתה או בעבודה. לכל מנח ישיבה או כסא צריך להתאים את הגוף בצורה שונה ,ההתאמה של הישיבה אמורה להיות גם לפעולות שנעשות בזמן הישיבה למשל קופאיות,או תלמידים בכיתה צריכים לשבת בגובה שונה או למקם את עצמם בזויות שונות. רק לידע הכללי יציבה נכונה=אסטיות,דוגמנית אשר תדע ללכת,לשבת,ולעמוד בצורה נכונה תראה הרבה יותר טוב ותשדר משהו שונה מאשר דוגמנית שתראה טוב אבל תלך כפופה או שתזדקף יתר על המידה מאיזורים שאינה צריכה לעשות זאת[זה יצור קשת גדולה בגב התחתון]. היציבה מושפעת מגיל,מין,גנטיקה,סביבה,מצבי רוח ועוד....

tuty20

New member
וואי

מגניבבב אכשהו ידעתי את זה אבלל אני לא רואה את עצמי יושבת ככה חחחח

חן M

New member
../images/Emo8.gifתנסי לסגל כמה מהטיפים שנראים

לך נוחים לביצוע.

pinki girl1

New member
כתבה מעולה..:)

לא פלא שכואב לי הגב...אני כולי מרוחה על הכיסא..

סשיושס

New member
נצל"ש!

אני לא יודעת אם יש כאן הרבה שמכירים אותי או זוכרים אותי,הייתי כאן מזמן והלכתי, לא נפרדתי בצורה מסויימת אז רק רציתי להגיד, להתראות! ואיי, יש כאן מלא אנשים שנשארו, טוב זה לא היה כזה מזמן!, ערב טוב.

TheNimpa

New member
מה שמזכיר לי..

אבא שלי, בגלל הגובה שלו, הולך כפוף במקצת ושהייתי קטנה הייתי הולכת כמוהו ואמא שלי פחדה שתהיה לי גיבנת אז הלכנו לאיזה רופא שאמר לי ללכת עם מקל של מטאטא ולהתאמן עם ספר על הראש :) אני זוכרת שבשיעור חינוך גופני, הלכנו על קורה ועשינו מאוזנים ואף אחד לא הבין למה זה היה לי ממש ממש קל לשמור על יציבות.

חן M

New member
../images/Emo8.gifאך כל אילו לא משפרים יציבה../images/Emo70.gif

TheNimpa

New member
בטח שכן :)

שיווי משקל ויציבה. אחרי המון זמן עם מקל תקוע בגב.. מתחילים לשבת ישר. זה ובלט.

חן M

New member
SuperStar666

בהחלט,אבל גם מבחינה אסטתית הקפדה על יציבה נכונה עלולה לתרום המון,בייחוד על מה שאת משדרת כלפי חוץ.

SuperStar666

New member
כמובן, אך לא דובר על אסטטיות.

דובר על העניין הבריאותי - של הגב כשהוא ישר ולא גיבן. צל של ספק בנוסף לעניין הבריאותי, הגב הישר והזדוף (במידה הנכונה!) מאוד נשי, אסטטי ויפה!

חן M

New member
../images/Emo13.gifיציבה היא לא רק מנח סטאטי

יציבה היא ארגון חלקי הגוף סטאטית ודינאמית,יציבה שונה מאדם לאדם והיא "קצת" יותר מורכבת מלשבת בצורה זקופה.

למעלה