כתבה מעניינת תראו מה מצאתי. כתבה ב"הארץ" על ולדימיר ז'ירינובסקי,שמצא את קבר של אביו בישראל.
D danochka New member 29/6/06 #1 כתבה מעניינת תראו מה מצאתי. כתבה ב"הארץ" על ולדימיר ז'ירינובסקי,שמצא את קבר של אביו בישראל.
J Janem New member 29/6/06 #2 אוחחח עוד פעם הסטלן הזה... אני זוכר שהוא פעם אמר: "אמא שלי רוסיה, ואבא שלי עורך דין"... בעעעעע.
I irin17 New member 29/6/06 #3 אויי חח ראיתי אותו בערוץ 9 הרג אותי מצחוק אומר שרוסיה אר"הב וישראל ביחד יכולות להיות המעצמה השולטת ובנסוף אמר שעזה כל הגליל וגם ירדן ועוד כמה דברים צריכים להיות מדינת ישראל חחחח
אויי חח ראיתי אותו בערוץ 9 הרג אותי מצחוק אומר שרוסיה אר"הב וישראל ביחד יכולות להיות המעצמה השולטת ובנסוף אמר שעזה כל הגליל וגם ירדן ועוד כמה דברים צריכים להיות מדינת ישראל חחחח
S Sweet Russian Girl New member 29/6/06 #4 מוזר דווקא אבא שלי ידע כבר ממזמן שאבא שלו יהודי... ז'רינובסקי פשוט ליצן חחח
S Sweet Russian Girl New member 29/6/06 #7 לא פשוט כתוב שהוא לא ממזמן גילה שאבא שלו יהודי.. אז כתבתי שזה מעניין כי אבא שלי ידע מזה ממזמן
B Burzum111 New member 29/6/06 #8 זה באמת ידוע ממזמן :-\ ואם אספסוף אנטי-פוליטי כמוני ידע על זה, אז כנראה שזה לא חדש תחת השמש. אבל עדיין, בנאדם קורע. ראיתם את הקטע שלו בקשר למלחמה בעירק? LOL הוא חשף את הנשק החדשני של רוסיה- מכשיר לביטול כוח הכבידה
זה באמת ידוע ממזמן :-\ ואם אספסוף אנטי-פוליטי כמוני ידע על זה, אז כנראה שזה לא חדש תחת השמש. אבל עדיין, בנאדם קורע. ראיתם את הקטע שלו בקשר למלחמה בעירק? LOL הוא חשף את הנשק החדשני של רוסיה- מכשיר לביטול כוח הכבידה
D DeAth ScrEaM New member 29/6/06 #9 אה. ואני חשבתי שהתכוונתי לזה שאבא שלך מזמן ידע שאבא שלו יהודי (אבא של אבא שלך).
S Sweet Russian Girl New member 29/6/06 #10 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבא שלי יודע שסבא שלי ז"ל יהודי כבר 53 שנה