כתבה מעניינת

^Meri^

New member
אוי...אין לך מושג כמה אני כועסת...

כלומר לא כועסת..בוא נגיד יותר בעדינות...סערת רגשות קלה... אוף... זה כל כך שטויות... התמיכה שמקבל מישהו שפולט יציאה ימנית קיצונית בעתונות כל כך גדולה שזה מחריד..תסתכל בקישור שיופיע למטה,(זו דוגמא קטנה מאוד) על האתר שנוער מרצ כל כך אוהבים, במה חדשה, והתבטאויות של אמנים שם...(למרות שהוא טען באימייל שכתב לי אחרי כל ההתכתבויות שם שהוא כתב את זה בסגיי נהור, לא כולם הבינו את זה ככה, וזה מה שחשוב איך שהבינו ולא איך שזה נכתב...) כשמישהו אצלי בביצפר זורק הערה ימינית, כולם מאושרים גועשים ורועשים על כמה שהוא חכם, וכשאני מנסה לדבר, ישר צועקים עליי לכי לחברים הערבים שלך... (אולי בביצפר זה לא דוגמא לאומנות, אבל זה דוגמא לנסיון להתבטא בציבור..) הבעיה בהתבטאויות ימיניות, שהן גובלות בהסתה במקרים רבים..התבטאויות שמלאניות קיצוניות מגיעות לרמה של די לכיבוש, או די להתעסקות בשטויות...לעומת הימין שההתבטאויות הן קריאה לרצח הערבים וכו... לכן אולי אין לגיטימציה לזה בעתונות..אבל אם כל הכבוד..הגברת נעמי שמר...באמת הגזימה... אוף..אני לא מצליחה לבטא את עצמי כמו שצריך מרוב עצבים...לא אישי כמובן:)

dorrn

New member
הערה לגבי התבטאויות שמאלניות

אמרת שהתבטאויות של השמאל מגיעות במקרים הכי קיצוניים לקריאות נגד הכיבוש.או שאת מרמה את עצמך או שאת מרמה אותנו.מה עם היחס למתנחלים באגפים מסוימים בשמאל? לאפליה בין דם לדם? לנתינת עצות לפלשתינאים איך להרוג את המתנחלים בצורה טובה יותר? ואני בכלל לא מדבר על הטענה הרגילה שכל מה שלא בסדר במדינה הזאת זה איכשהוא באשמתם. ככה שלסיכום,לא רק הימין מפיק התבטאויות קיצוניות.

לא ממש מדויק

aeroguy, אתה וודאי זוכר את מכתב השמיניסטים, ואת הסכם אולסלו כולו, את ברק וכו´... גם השמאל מוציא לפועל דברים קיצונים מאוד *שלדעת* חלק מהעם פוגע באנשים. אבל בכלל לא התכוונתי להפוך את זה לדיון של שמאל ימין על נושאים מדיניים, מה הם עושים או לא עושים... באתי להעלות דיון, על הדעה שהציבור השולט באמנות, בתקשורת וכו´ הוא שמלאני שמדכא את הימין, ואני לא מדבר על כותבים בבמה צעירה, אלא על הכותבים והאמנים המפורסמים... איזה רעש הלך כאן עם דנקנר? הוא ויאיר לפיד התנצחו מעל גבי עיתון "מעריב" כאשר היה נראה שהוא הופך להיות טיפה ימני... ויש עוד...

^Meri^

New member
מממ...

אני מתנגדת לעובדה שאתה תרגיש לא בנוח לדבר! אני רוצה שתגיד את הדעות שלך, גם אם הן שונות משלי... באמת.. זה ממש חשוב לי... חוץ מזה, שיש הבדל גדול בין להגיד איזה דרך מדינית נכונה יותר, ולקרוא לעקור את ההתנחלויות, מאשר לקרוא לרצח של עם אחר... ותתקנו אותי אם אני טועה(אתם תעשו את זה בכל מקרה,לא?:))

אני מתקן ../images/Emo13.gif

הימנים לא קוראים לרצח של עם אחר, לא ברובם לפחות... קל לשלול את דרך הימין כפשיסטים גזענים, אבל האמת היא שזה לא ככה ממש... גם דרך השמאל פוגעת באנשים רבים, ולדעת אנשים רבים גם פוגעת במדינה באופן חמור ביותר, דבר שהוא לא מוסרי בעליל

^Meri^

New member
ופה אנחנו נכנסים לדיון שלא נצא ממנו

כי בחיים לא נסכים... לכן אני אסכם ב...שכל אחד יזהר בדבריו, אבל עדיין יבטא את תחושותיו..אנא ארעף...אין לי פתרון... אבל אני תמיד צודקת וזה מה שחשוב:) לאן נעלמו הדיונים העמוקים והמעניינים? איפה נטע שתעלה לנו נושאים כאלה?:)

למעלה