כתבה מעניינת...

28קטנה

New member
../images/Emo8.gifלפי האמונה העממית

זו השיטה שגרמה להתפוצצות האוכלוסין בסין...
כך שכדאי להשתמש בה אם רוצים ילד וממש לא אם לא רוצים... ןחג שמח לכל המנסות- מנסים באשר הם( וגם לעצמי)

פּוֹנְג

New member
../images/Emo6.gif גם אני מצאתי שהיא מעניינת כבר

לפני כמה שבועות והוספתי אותה לקישורים שלנו. מי אמר שאין דברים טובים ב Yנט?

מעיןבר

New member
נו טוב, אז פישלתי ../images/Emo3.gif

וחוצמזה - Ynet עלא-כיפק...אסור לזלזל...

מישהי שמעה על המוצר INTIMA

או דומים לו כגון :ClearPlan Easy Fertility Monitor שמוזכר שם (תגובה 9 לכתבה) ?

שלום לחלי../images/Emo42.gif

אני גרה בארה"ב וקניתי לפני חודש את המכונה המדוברת CLEAR PLAN EASY FERTILITY MONITOR צריך להפעיל את המכונה מהיום הראשון של המחזור כל בוקר. (ולאפס את היום הראשון בתור התחלה) בערך לקראת יום 7 או 8 של המחזור היא מתחילה לסמן להכניס מקל (שטבלתי בפיפי הראשון של הבוקר) ואז היא מעבדת את המידע כדקה או שתיים והיא נותנת לי 3 מצבים: פוריות נמוכה בינונית וגבוהה כלומר ביוץ. מומלץ לקיים יחסים בימים של הפוריות הבינונית וכמובן בביוץ. היתרונות , קל להפעלה ודורש רק אספקה של בטריות מקלונים ופיפי. חסרון גדול המחיר 200 דולר... ויש להקפיד להפעיל כל בוקר בצורה עקבית ולהשתמש במקלון עם הפיפי . חברים שלי קנו את המכונה ונכנסו להריון בפעם הראשונה אחרי שהיא גילתה את היום המדויק של הביוץ. תחזיקו לי אצבעות אולי החודש זה יעבוד
(אגב לכל מקרה שלא יהיה ,אני גם מודדת חום כל בוקר)

noomitz

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

ראיתי באינטרנט את המכשיר הזה אבל לישראל זה לא הגיע (אני מאמינה שזה גם לא יגיע בגלל המחיר). את בטח יודעת אבל אני אסב את תשומת לבך שיש אתר שלם שנקרא www.clearplan.com שיהיה בהצלחה חג שמח

אני מכירה את האתר של קליר פלאן

יש לו תצוגה נחמדה של איך להשתמש במכונה. אין סיבה שהמחיר ישאר כזה גבוה , ואז זה בטח גם יגיע לארץ כמו כל דבר אחר.
אגב , אם הבנתי נכון גם הסטיקים שקונים בארץ עובדים על אותו רעיון כלומר מדידת ההורמון בשתן הראשון של הבוקר

מעיןבר

New member
לארץ עדיין לא הגיע מוניטור הפוריות

אבל אכן, יש לנו ערכות לזיהוי הביוץ או Ovulation prediction kits (OPK) החסרון של הערכות הוא שבעלות גבוהה מאוד קונים רק 5 סטיקים שלא תמיד מספיקים אפילו לחודש אחד. לדעתי האישית אם ייבאו את המכשיר זה יהיה טוב, כי למרות השעלות הגבוהה השימוש הוא על בסיס יומיומי ואני מניחה שעלות הסטיקים תהיה נמוכה בהרבה מזאת של הערכות הקיימות.

אתי@

New member
חברה שלי עשתה את הקורס הזה!!!

קודם כל היא נהנתה נורא מהקורס, מההדרכה, ומהתכנים. שנית, כרגע מעניין אותה לא להיכנס להיריון ואכן כבר שנה וחצי שהיא נוהגת לפי מה שהיא למדה בקורס ולא נכנסה להיריון. החיסרון לדעתה, כמו שגם נאמר בכתבה, זה שקשה להתמיד בשיטה. אבל אם המטרה היא לדעת מתי אפשר להיכנס להיריון, אזי השיטה מעולה כי לא צריך להתמיד בה לאורך זמן
בכל אופן חברה שלי אמרה, שמה שיפה בקורס הזה, זה שאישה לומדת על הגוף שלה ועל המון דברים מאוד חשובים שאנחנו לא יודעות על עצמנו, וחבל שכך...

למעלה