כתבה מעניינת

renjintso

New member
מה, גם בגרמניה יש שביתת סטודנטים? ../images/Emo3.gif

טוב לראות אותך פה. אני לא כ"כ מבינה מה הכתבה מנסה להגיד. שהאינטרנט לא יכול להפיל משטרים חשוכים? הפלא ופלא באמת. אני לא מכירה סיני מבוגר שלא יודע שאיברים של מוצאים להורג משמשים להשתלות, ורוב אלה שאני מכירה מצדיקים את העניין. אני גם לא מכירה מישהו שלא יודע שיש מהומות אלימות בכפרים ושהמשטרה מדכאת אותן. אגב, המספר הוא לא 2000 אלא יותר בסביבות 80,000 ומי שמוסר את הנתונים האלה זאת ממשלת סין בעצמה. כשמדברים על חופש מידע, השאלה למה משווים. נסו לבדוק כמה מידע מהסוג הזה היה נגיש לאזרח פשוט בסין לפני, נגיד, 10 שנים, ותראו שיש התקדמות ענקית. והמימשל הסיני הוא ממש לא היחיד שמעסיק אנשים שמתערבים בדיונים באינטרנט או מדווח עליהם. תמים מי שחושב שזה לא קורה במדינות "נאורות"

yaelisam

New member
../images/Emo45.gifכמו תמיד יש לך מה להגיד../images/Emo3.gif

ואת צודקת.. אין פה שום שביתות (חוץ משביתות של רכבות) אני משועממת מטבעי! (מחר מתחילה קורס חדש בגרמנית- ואין לי המון מוטיבציה...
)

renjintso

New member
עדיף ללמוד סינית?

הנה, תראי את זה למשל. מה שיש לנטיזנים הסינים להגיד על קונגרס המפלגה האהובה שלהם. יחסית לנתינים צייתנים ומדוכאים שלא מספרים להם כלום, וואלה, הם שופכים די הרבה רעל.

yaelisam

New member
כן!!!!!!!!! כ"כ עדיף ללמוד סינית!!!!

אני מוכנה שתצטטו אותי. עדיף ללמוד סינית!!!

Omiz

New member
סססססאומו עם הקונגרס הזה

בגלל זה YOUTUBE כבר חסום איזה 10 ימים.... שטויות שיש לסינים האלה לפעמים...

yaelisam

New member
Echt! lol in Dresden

wo studierst du? טוב די לגרמנית זה לא הפורום הנכון

SashTheRed

New member
יש לך טעות דקדוקים קטנה

אמור להיות: obwohle jetzt ich chinesisch STUDIERE.

mumin

New member
es wäre besser

נשמע יותר תקין ונורמלי לדעתי לאמר: obwohl ICH jetzt Chinesisch studiere .............

למעלה