כתבה מעניינת על תל אביב מהניו יורק טיימס

Ginger Ale

New member
כתבה מעניינת על תל אביב מהניו יורק טיימס

מעניין לקרוא איך עיניים זרות מסתכלות על הרחובות המוכרים http://www.nytimes.com/2008/07/20/travel/20telaviv.html?_r=1&oref=slogin ומי שרוצה מוזמן לדלג ישר לתמונות
וגם תהיה, איך אתם בוחרים איפה לבלות בחופשות שלכם? האם לפרויקטים שמעניינים אתכם יש השפעה על בחירת המקום? או שאם אתם כבר באיזור אז תלכו לראות? יצא לי לתכנן את שתי סוגי החופשות: לא מזמן חזרתי ממונטריאול. אחת הסיבות שרציתי לבקר שם היה כמובן ההביטאט של ספדי שהרבה יותר מרשים במציאות מבתמונות וגם, כשהייתי בברצלונה הלכתי לראות כמה מהיצירות של גאודי, שהוא לא המועדף עלי אבל מאוד נהנתי לראות (במיוחד פארק גואל) איך זה אצלכם?

s h i r i 1

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

עשית לי חשק לת"א
האמת היא שברוב המקרים אני מתכננת חופשה ואז מבררת מה יש לראות באיזור. אם כי האיש שלי תמיד מנסה לפתות אותי ב"בואי ניסע ל-X ואז תוכלי לראות את הבניין שתכנן Y"... אבל אם אגיע לבילבאו - זה יהיה רק בגלל פרנק גרי... יש לך תמונות של ההביטאט? אני מאוד מחבבת את הפרויקט

gerson1

New member
שירי, באמת, בילבאו היא יותר מגרי ומקלטרבה שתכ

תכנן את הגשר אליו את אותו מוזיאון תוכלי לראות בMINNESOTA, שגם שם גרי תכנן. ומבלי לנסוע לספרד שהיא חוויה בפני עצמה.

s h i r i 1

New member
טוב שאתה אומר לי

אני הולכת לשכנע את בעלי... ספרד באמת מדהימה, לצערי הייתי רק בברצלונה, אבל אני בטוחה שאחזור

למעלה