כתבה מזעזעת...

כתבה מזעזעת...../images/Emo23.gif

אז קודם כל לכו לקישור ותקראו... יש להם שם מיליון טעויות... אבל לא משנה... אני הזדעזעתי! ראיתם מה הם כתבו על פרו (פלו..?!) ??? על זה שהם ליהקו אותה בגלל...? וזה שמכושפות היא סדרה פמיניסטית?????? וויי.. הגזימו!

Ophel McNeil

New member
lol!!!

נקרעתי מצחוק...
טוב שהם גם ראו את הסדרה לפני שעשו את הכתבה, אם כי יש להם שמה כמה נקודות מעניינות...
אבל זה היה רק כשהסדרה עלתה לארץ, אני סולחת...
אופל.

Ophel McNeil

New member
הקטע עם הליהוק של פ|הדגש|ר|סדגש|ו,

והמלבישה, שאם זה (הבגדים) אני מסכימה בכל ליבי. אתם יודעים, לא חוטפים מבד מחלות...

faith2

New member
בעיה אחת../images/Emo13.gif!

הם מדברים על העונה הראשונה...לפחות הוכחנו להם שהם טועים (בגדול) !!!!! הסידרה מצויינת!

הם פשוט טועים@../images/Emo23.gif

אז מה אם לסדרה יש חסרונות (אני עדיין מחפשת)... ולמה צריך לנתח ככה את הסידרה??? כיף לראות אותה וזהו! מה הקטע???

SaberTooth

New member
צר לי להודיע לכם שהם צודקים!

מנקודת מבט של גבר (כמוני) הסידרה פמיניסטית מאוד!

Ophel McNeil

New member
אני היחידה שגם *קראה* את הכתבה?

הכתבה לא טוענת שהסדרה פמינסטית, זה כתוב במשפט הראשון. להפך, הכתבה טוענת, ואני מסכימה, שהסדרה היא בעצם "עלק" פמינסטית, והנשים "כאילו" חזקות ומצליחות, אבל בעצם הן לא יותר מאובייקט מיני. הסדרה פמינסטית כמו בלונדינית ערומה ברחוב שצועקת שלנשים מגיע זכות הצבעה. אופל מקניל.

Paige

New member
פמיניסטית?!

למה פמיניסטית?! ולמה לא סידרת מופת?

yulki

New member
ררררררררררררר ../images/Emo46.gif הכתבה....

לאחר שקראתי שם כל משפט עשרות פעמים כדי לראות שמה שכתוב שם באמת היה כתוב שם יש לי כמה ממצאים מהכתבה.....: אוקיי, קודם כל פלו אני לא מבינה איך למה ואיפה בגלל שבמקלדת ר´ ופ´ ממש לא קרובות, אז לא יכול להיות שזאת טעות דפוס... וחוץ מזה,אפרופו טעויות דפוס, למה שברנדה תגאל מ-גלון ?!?!?!!? של מה? של מים...? היא הייתה צמאה או משהו כזה?!!? שילמדו להבחין בין אותיות במקלדת!!!!! דבר שני.....מזה לעזאזל הקטע הזה עם "תפקידי האחיות"???? "פיבי הזנזונת הבינונית"?!?!?!?!!?!?!?!!?!? "פייפר הקטנה והמתוקה"?!?!?!!?!?????!!?!?!? ולמה ההשוואה הטיפשית בין מכושפות לבאפי ?! וחוץ מזה לי נראה הרבה יותר הגיוני עלילה עם מכשפות (שזה מתועד לאורך ההיסטוריה) מאשר עלילה על ילדה בת 18 שנמצאת בעיירה קטנה שצצים בה ערפדים שאותם היא הורגת בעזרת שיפוד... טוב, אני עצבנייייייייית יותר מדי!!!!! גל

Ophel McNeil

New member
דווקא השוואה בין

באפי למכושפות היא הגיונית מאוד. הסדרות הרבה הרבה יותר דומות ממה שאתם חושבים, ותאמינו לי, כי עשיתי ניתוח של שתיהן (אל תשאלו למה). אם תרצו (ואני יודעת שאתם לא), אני אפילו יכולה להביא את הממצאים (בצורת כתבה... :) אופלללל.

yulki

New member
לא הבנת......

אני לא התכוונתי לזה שעצם ההשוואה לא הגיונית התכוונתי לזה שאיך שהם עשו את ההשוואה לא הגיונית כי הם אמרו שמכושפות היא לא טובה כמו באפי (אני מאמינה שהם אמרו שמכושפות לא מגיעה לרגלי באפי או משהו עם גבהי עונג....) גל

yulki

New member
חוצמזה.....

הפרק שהם כתבו עליו, זה עם הגשם והחולצות........ איזה פרק זה? גל

Paige

New member
הכתבה הזו ישנה לאללה...

זה על הפרק הראשון ראשון ראשון.

למעלה